Dobri geni

Pogledajte malo bolje - pa oni su ISTI!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovo su djeca slavnih koji su itekako nasljedili 'dobre gene' te zapanjujuće nalikuju na svoje slavne roditelje.

Ava Phillippe kćer je slavnog glumačkog para Reese Witherspoon i njezinog bišeg muža Ryana Phillippea. Mala je slatkica ista svoja majka, a i jednu i drugu krasi plava kosa i blistav osmijeh. No, vide se i geni jednako zgodnog oca. Ava je prije nekoliko mjeseci navršila 16 godina.

Pogledaj i ovo Madonna - 1 Nije mislila Madonnini fanovi šokirani su zbog onoga što je rekla čovjeku u invalidskim kolicima, snimka s koncerta proširila se internetom

Jedna od mladih ljepotica je 13-godišnja Kaia Jordan Gerber, kći slavne mame manekenke Cindy Crawford. Mama je nekoć harala modnim pistama, a njezina će kći zasigurno upisati neke nove modne trenutke. Naravno, i Kaia želi biti uspješna manekenka, a Cindy je tu da je savjetuje o svemu što je očekuje na manekenskom putu. O ovoj ćemo mladoj ljepotici zasigurno pisati još puno puta.

Ben Affleck i Jennifer Garner prošle su godine objavili da se razvode nakon 10 godina braka. Ipak, nakon svega ostali su u dobrim odnosima ponajviše zbog troje djece. Par se trudi provoditi svaki slobodan trenutak s djecom, a desetogodišnja Violet prava je mala nasljednica maminog izgleda.

Na listi 'slavnih duplića' svoje su mjesto pronašle i Madonna i kći Lourdes. Kraljica popa posljednjih je dana svoje profile na društvenim mrežama zatrpala starim fotografijama, a nije mali broj onih na kojima je sličnost nje i Lourdes jednostavno zapanjujuća.

 

 

Ballerz....................

A photo posted by Madonna (@madonna) on

 

Scott Eastwood prolazi u Hollywoodu samo zbog svog prezimena i činjenice da dečko stvarno dobro izgleda. Baš kao što je njegov tata Clint svojedobno slamao srca, i mladi je nasljednik naslijedio izgled i šarm. Naslijedio je i ljubav prema glumi pa se tako okušao u manjim ulogama u svakakvim filmovima.
 

 

Thats my best blue steel right there. #benstiller @iwcwatches #iwctff thanks @armani for dressing me always. @barryfrediani and @theoriginalyangster and wanda.

A photo posted by Scott Eastwood (@scotteastwood) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene