Uskraćena djetinjstva

SLAVNI I GROZNI RODITELJI Od malih nogu počeli eksploatirati svoju djecu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako su i sami vrlo poznate ličnosti u svijetu showbiza, to im očito nije bilo dovoljno, jer su u taj svijet morali uvući i svoju djecu.

Nije lako biti dijete, a pogotovo kada je tvojim roditeljima jedino stalo do zarade i slave koju mogu s tobom postići. Za njih normalno djetinjstvo je samo pojam, jer za svoje roditelje oni su samo sredstvo za eksploataciju i debljanje bankovnog računa, a ne obična djeca.

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

Kylie Jenner

Još kao maloljetnica Kylie je započela vezu s 26-godišnjim reperom Tygom, koji je odmah ostavio svoju zaručnicu i njihovo dijete radi tinejdžerske reality zvijezde. Kao i objave golišavih fotografija i povećanje usana, ovo je također sasvim normalno prošlo kod njezinih roditelja. Naravno, to ni ne začuđuje s obzirom na to je Kris navodno bila ta koja je objavila pornić svoje kćeri Kim, zbog čega je i obitelj postala slavna.

North i Saint West

Kim Kardashian i Kanye West u stanju su sve učiniti kako im ne bi pala popularnost, pa im tako teško ne pada eksploatiranje svoje male djece po potrebi. Kada je u veljači Kanye poludio i opsjedao Twitter s ludim izjavama, Kim je baš tada objavila fotografiju svog novorođenog sina kako bi malo izgladila situacija i njihov ugled. Kćer North stalno vuku sa sobom na modne revije, nešto u čemu mala djevojčica očito ne uživa, sudeći po čestom plakanju u prvom redu. Isto tako, često s njom zalaze na javne gdje znaju da će biti paparazzi, što njima ne smeta, dok je malenoj North to pravo mučenje, što je i vidljivo na takvim fotografija.

Willow i Jaden Smith

Will i Jada Smith svoju djecu su već odavno uveli u svijet showbiza. Kćer Willow je kao 10-godišnjakinja postala viralna senzacija s pjesmom 'Whip My Hair', a sin Jaden je već s osam godina glumio uz poznatog tatu u filmu 'U potrazi za srećom'. Iako su klinci poznati po čestim bizarnim izjavama u javnosti i na društvenim mrežama, čini se kako nisu svi ovi potezi samo njihovi. Will je pokušao svoju kćer nagovoriti na ulogu u filmu koji je producirao, no ona je podvukla crtu te mu rekla kako ne želi glumiti, već biti poput normalne 12-godišnjakinje.

Miley Cyrus

Mileyin otac je country pjevač i glumac Billy Ray Cyrus, čija je karijera bila godinama u zatišju. Onda je Miley potpisala unosan ugovor s Disneyjem za naslovnu ulogu u popularnoj seriji 'Hannah Montana', a Billy Ray se skupa s kćeri našao na malim ekranima. Tako je uspio ne samo oživjeti nekad zaboravljenu karijeru, već je i dobro podebljao bankovni račun, no obiteljski odnosi su počeli trpjeti. Osim što je dozvolio 15-godišnjoj Miley da se fotografira gola na naslovnici jednog časopisa, našli su se pod medijskom paljbom kada ga je Miley javno prozvala zbog prekida s suprugom i njezinom majkom.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene