Iako su i sami vrlo poznate ličnosti u svijetu showbiza, to im očito nije bilo dovoljno, jer su u taj svijet morali uvući i svoju djecu.


Nije lako biti dijete, a pogotovo kada je tvojim roditeljima jedino stalo do zarade i slave koju mogu s tobom postići. Za njih normalno djetinjstvo je samo pojam, jer za svoje roditelje oni su samo sredstvo za eksploataciju i debljanje bankovnog računa, a ne obična djeca.

Kylie Jenner

Vezani članci Kim Kardashian Opravica neobičnog kroja jedva joj je obuzdala obline dok je silazila niz stepenice, ali čini se da njoj to nije smetalo Blac Chyna (Foto: Profimedia) Često mijenjanje partnera, skandali i umjetna stražnjica od ove su starlete napravili zvijezdu

Još kao maloljetnica Kylie je započela vezu s 26-godišnjim reperom Tygom, koji je odmah ostavio svoju zaručnicu i njihovo dijete radi tinejdžerske reality zvijezde. Kao i objave golišavih fotografija i povećanje usana, ovo je također sasvim normalno prošlo kod njezinih roditelja. Naravno, to ni ne začuđuje s obzirom na to je Kris navodno bila ta koja je objavila pornić svoje kćeri Kim, zbog čega je i obitelj postala slavna.

North i Saint West

Kim Kardashian i Kanye West u stanju su sve učiniti kako im ne bi pala popularnost, pa im tako teško ne pada eksploatiranje svoje male djece po potrebi. Kada je u veljači Kanye poludio i opsjedao Twitter s ludim izjavama, Kim je baš tada objavila fotografiju svog novorođenog sina kako bi malo izgladila situacija i njihov ugled. Kćer North stalno vuku sa sobom na modne revije, nešto u čemu mala djevojčica očito ne uživa, sudeći po čestom plakanju u prvom redu. Isto tako, često s njom zalaze na javne gdje znaju da će biti paparazzi, što njima ne smeta, dok je malenoj North to pravo mučenje, što je i vidljivo na takvim fotografija.

Willow i Jaden Smith

Will i Jada Smith svoju djecu su već odavno uveli u svijet showbiza. Kćer Willow je kao 10-godišnjakinja postala viralna senzacija s pjesmom 'Whip My Hair', a sin Jaden je već s osam godina glumio uz poznatog tatu u filmu 'U potrazi za srećom'. Iako su klinci poznati po čestim bizarnim izjavama u javnosti i na društvenim mrežama, čini se kako nisu svi ovi potezi samo njihovi. Will je pokušao svoju kćer nagovoriti na ulogu u filmu koji je producirao, no ona je podvukla crtu te mu rekla kako ne želi glumiti, već biti poput normalne 12-godišnjakinje.

Miley Cyrus

Mileyin otac je country pjevač i glumac Billy Ray Cyrus, čija je karijera bila godinama u zatišju. Onda je Miley potpisala unosan ugovor s Disneyjem za naslovnu ulogu u popularnoj seriji 'Hannah Montana', a Billy Ray se skupa s kćeri našao na malim ekranima. Tako je uspio ne samo oživjeti nekad zaboravljenu karijeru, već je i dobro podebljao bankovni račun, no obiteljski odnosi su počeli trpjeti. Osim što je dozvolio 15-godišnjoj Miley da se fotografira gola na naslovnici jednog časopisa, našli su se pod medijskom paljbom kada ga je Miley javno prozvala zbog prekida s suprugom i njezinom majkom.