BILI U ITALIJI

Sumnja na koronavirus u školi princa Georgea i princeze Charlotte: Četiri učenika stavljena u karantenu

Kate Middleton, princ William, Imran Khan (Foto: Getty Images) Kate Middleton, princ William, Imran Khan (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton, princ William, Imran Khan (Foto: Getty Images) Princ George (Foto: Profimedia) Princ George (Foto: Profimedia) Kate Middleton, princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) +0 Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Galerija

Četiri učenika su bili na izletu na sjeveru Italije, a dva su se vratila sa simptomima nalik gripi te su poslani kući u izolaciju dok ne stignu rezultati testiranja.

Četiri učenika u školi, koju pohađaju princ George (6) i princeza Charlotte (4), su stavljeni u izolaciju jer se sumnja da boluju od koronavirusa, piše Daily Mail. Djeca iz škole su Thomas Battersea u Londonu su poslani kući dok se čekaju njihovi rezultati testiranja.

Pogledaj i ovo Princ Louis Baš je morao to napraviti! Nestašni princ Louis ukrao je show ispred crkve, pogledajte fotografije zbog kojih svi govore o njemu!

Naime, oni su nedavno bili na izletu na sjeveru Italije, a dva učenika su se vratila sa simptomima nalik gripi. Iz škole su izvijestili kako svake dvije godine djeca putuju u Italiju.

Španjolske novine El Confidencial su objavile službenu izjavu iz škole. “Kao i sve škole, jako ozbiljno shvaćamo potencijalne rizike od širenja koronavirusa i pratimo vladine upute o prevenciji zaraze kada je riječ o učiteljima i učenicima koji su bili izloženi toj bolesti ili pokazuju neke njezine simptome“, napisali su.

Inače, Velika Britanija je ovog tjedna zatvorila čak 14 škola zbog straha od širenja koronavirusa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene