Nisu razmaženi

Potpuno drugačiji od drugih: Tko bi rekao da su ovo djeca nekad omiljenog holivudskog para?

Djeca Angeline Jolie (Foto: Profimedia) Djeca Angeline Jolie (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Djeca Angeline Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +0 Angelina Jolie, Brad Pitt (FOTO: Getty) Galerija

Angelina Jolie i Brad Pitt zajedno imaju šestero djece od čega troje biološke.

Iako su njihovi roditelji velike holivudske zvijezde, njihova djeca odgajaju se skromno.

Pogledaj i ovo Angelina i Zahara Jolie Ovo nitko nije očekivao! Kći Angeline i Brada javno je izvela potez kojim je dala do znanja u kakvom je odnosu s ocem?

Govorimo o bivšem bračnom paru Angelini Jolie i Bradu Pittu koji zajedno imaju šestero djece od čega troje biološke.

Podsjetimo, slavni par počeo se viđati tijekom 2004. godine nakon što se upoznao na setu filma "Gospodin i gospođa Smith". Brad se nakon susreta s fatalnom Angelinom rastao od supruge Jennifer Aniston te joj slomio srce, a Angelina je u to vrijeme taman posvojila svoje prvo dijete, sina Maddoxa iz Kambodže.

2005. godine Angelina je posvojila i djevojčicu Zaharu iz Etiopije, a u siječnju 2006. godine potvrdila je da čeka prvo biološke dijete s Bradom. Shiloh Nouvel rođena je u svibnju 2006. godine, a već sljedeće godine obitelj se proširila za još jednog člana. Naime, par je tada posvojio sina Paxa Thiena iz Vijetnama.

U srpnju 2008. godine stigli su i biološki blizanci Knox i Vivienne, a par još tada nije stao pred oltar. Vjenčanje je održano tek 2014. godine u jednom dvorcu u Francuskoj, no brak je potrajao tek 2 godine. Vijest o razvodu šokirala je svijet šoubiznisa, jer nisu postojale nikakve naznake da među parom nešto nije u redu, a u brakorazvodnoj parnici uvrede i optužbe pljuštale su sa svih strana.

Angelinu se nakon razvoda moglo vidjeti isključivo u društvu šestero djece koja su unatoč slavnim roditeljima i njihovim milijunima na računu te vilama ostala vrlo skromna. Tako Jolie-Pitt dječji klan ne viđamo u markiranoj odjeći, na naslovnicama časopisa ili društvenim mrežama, s najnovijim čudima tehnologije i slično.

Dapače, djecu ovog glumačkog para vidjet ćete kako nose vrećice iz dućana bez da to umjesto njih rade asistenti, dadilje ili tjelohranitelji. O bahatom ponašanju prema drugim ljudima nema ni riječipa što god mislili o Brangelini i svemu što se izdogađalo nakon što je ljubav pukla, jedno im morate priznati - oni definitivno nisu odgojili "holivudska derišta", iako je jasno da toj djeci baš ništa neće faliti u životu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene