Angelina Jolie i Brad Pitt zajedno imaju šestero djece od čega troje biološke.

Galerija


Iako su njihovi roditelji velike holivudske zvijezde, njihova djeca odgajaju se skromno.

Vezani članci Jennifer Aniston, Brad Pitt Jennifer nakon susreta s bivšim objavila vruću fotografiju: "Nadam se da ju je to Brad skinuo" Jennifer Aniston i Brad Pitt O njima danas pričaju baš svi, a pogledajte kako su izgledali kad su se vjenčali prije 20 godina

Govorimo o bivšem bračnom paru Angelini Jolie i Bradu Pittu koji zajedno imaju šestero djece od čega troje biološke.

Podsjetimo, slavni par počeo se viđati tijekom 2004. godine nakon što se upoznao na setu filma "Gospodin i gospođa Smith". Brad se nakon susreta s fatalnom Angelinom rastao od supruge Jennifer Aniston te joj slomio srce, a Angelina je u to vrijeme taman posvojila svoje prvo dijete, sina Maddoxa iz Kambodže.

2005. godine Angelina je posvojila i djevojčicu Zaharu iz Etiopije, a u siječnju 2006. godine potvrdila je da čeka prvo biološke dijete s Bradom. Shiloh Nouvel rođena je u svibnju 2006. godine, a već sljedeće godine obitelj se proširila za još jednog člana. Naime, par je tada posvojio sina Paxa Thiena iz Vijetnama.

U srpnju 2008. godine stigli su i biološki blizanci Knox i Vivienne, a par još tada nije stao pred oltar. Vjenčanje je održano tek 2014. godine u jednom dvorcu u Francuskoj, no brak je potrajao tek 2 godine. Vijest o razvodu šokirala je svijet šoubiznisa, jer nisu postojale nikakve naznake da među parom nešto nije u redu, a u brakorazvodnoj parnici uvrede i optužbe pljuštale su sa svih strana.

Angelinu se nakon razvoda moglo vidjeti isključivo u društvu šestero djece koja su unatoč slavnim roditeljima i njihovim milijunima na računu te vilama ostala vrlo skromna. Tako Jolie-Pitt dječji klan ne viđamo u markiranoj odjeći, na naslovnicama časopisa ili društvenim mrežama, s najnovijim čudima tehnologije i slično.

Dapače, djecu ovog glumačkog para vidjet ćete kako nose vrećice iz dućana bez da to umjesto njih rade asistenti, dadilje ili tjelohranitelji. O bahatom ponašanju prema drugim ljudima nema ni riječipa što god mislili o Brangelini i svemu što se izdogađalo nakon što je ljubav pukla, jedno im morate priznati - oni definitivno nisu odgojili "holivudska derišta", iako je jasno da toj djeci baš ništa neće faliti u životu.