Romantičan par

Upoznao ju je kad je njoj bilo samo 19 godina i od tad su nerazdvojni, a sad su javno podijelili sretnu vijest koja im je uljepšala život!

DJ Tiesto, Annika Backes DJ Tiesto, Annika Backes Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju DJ Tiesto i supruga DJ Tiesto i supruga - 1 DJ Tiesto i supruga - 26 DJ Tiesto i supruga - 27 DJ Tiesto i supruga - 24 DJ Tiesto i supruga - 3 DJ Tiesto i supruga - 5 DJ Tiesto i supruga - 8 DJ Tiesto i supruga - 10 DJ Tiesto i supruga - 22 +22 DJ Tiesto i supruga - 18 Galerija

DJ Tiësto i supruga Annika Backes nakon ovogodišnje su dodjele Grammyja podijelili seriju fotografija na Instagramu uz radosnu vijest.

Poznati stvarač mnogih hitova novijeg doba poput ''God Is a Dancer'', ''Pepas'', ''Ritual'', ''The Business'' ponovno će postati otac s 27 godina mlađom manekenkom Annikom Backes.

Pogledaj i ovo showbuzz Ludnica u gradu pod Marjanom Fantastična prva noć Ultra Europe Festivala: ''Sve skupa izgleda spektakularno''

Radosnu vijest objavili su na Instagramu nakon dodjele nagrada Grammy, a na jednom od videa Tiësto ljubi trudnički trbuščić prelijepe Annike.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiësto (@tiesto)

Zaljubljeni Tiësto podijelio je fotografije uz opis ''Imat ću još jedno dijete s ljubavlju svog života'', a Annika je također svoju novost podijelila s pratiteljima te je otkrila i spol djeteta u opisu ''Maleni dječak na putu!''

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Annika Backes Verwest (@annikaverwest)

Ovaj par upoznao se u restoranu Catch u New Yorku početkom 2015., kada je Annika imala samo 19 godina.

Tiësto, kojemu je pravo ime Tijs Michiel Verwest za Vogue je otkrio:

“Počeli smo se družiti sljedeća dva mjeseca, a kada se pojavila Coachella, odlučili smo dan ranije da idemo zajedno. Vikend smo proveli trčeći po festivalu i najbolje se zabavljali, samo nas dvoje. Kada se nismo umorili jedno od drugog ni jedne sekunde, pa čak i odletjeli u New York City i još uvijek nismo htjeli napustiti jedno drugo, tada smo oboje znali."

Od tog događaja ovaj je par nerazdvojan, a kad je odlučio da Anniku želi za suprugu, Verwest je djevojku zaprosio na Maldivima 2018.

Annika se za Vogue prisjetila tog trenutka: ''Nažalost, prvih devet dana koliko smo bili tamo, cijelo vrijeme je padala kiša. Tijs je želio čekati savršen zalazak sunca, a konačno se, posljednjeg dana, vrijeme razvedrilo. Tijs je iznajmio cijeli restoran. Mislila sam da idemo samo na romantičnu večeru, ali čim smo stigli u restoran znala sam da se nešto događa. Do jednog stola vodila je staza latica ruže, a postojao je i privatni bend. Donijeli su nam naše omiljenom vino i šampanjac. Mislim da smo oboje bili toliko uzbuđeni i nervozni da je on kleknuo na jedno koljeno ubrzo nakon što smo stigli tamo. Bilo je tako romantično i predivno. Ostatak noći slavili smo na plaži i u moru.''

Vjenčanje je bilo i više nego romantično, a par je sudbonosno ''da'' odlučio reći u pustinji u američkoj državi Utah.

''Kontrast arhitekture s pustinjom savršena je ravnoteža. Čini se da ste u filmu o Jamesu Bondu, a to je dio estetike koju smo tražili. Htjeli smo da bude glamurozno, romantično i seksi, a da i dalje bude prirodno i intimno, pa smo iznajmili cijelo naselje za vikend za naših 80 gostiju'', rekla je Annika.

Svadba je bila tematski napravljena po uzoru na film James Bond kojeg Annika i Tiësto jako vole.

''On je poput bezvremenskog modernog remek-djela, a to je definitivno izgled koji sam tražio sa svojim smokingom'', kazao je mladoženja.

Na svadbi je dobru atmosferu održavao DJ Coleman, a u jednom trenutku večeri mladenki je uslijedilo iznenađenje.

DJ je pustio originalnu pjesmu koju je Tijs napisao i producirao.

''Jedan od mojih omiljenih dijelova večeri bio je slušanje pjesme koju je Tijs napravio za mene'', kaže Annika. "Zove se 'Milijun godina'' i bila sam potpuno iznenađena - bilo je tako zabavno plesati zajedno po prvi put na ovu pjesmu i svima se svidjela!" podijelila je Aninka svoje dojmove za Vogue.

Večer je završila vatrometom, a sve fotografije ove glamurozne svadbe možete pogledati na stranici Vogue-a.

2020. godine par je postao bogatiji za jednog člana obitelji, kćer Violu, a ove bi godine na svijet trebala stići i druga beba.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos - 3 Martina Vrbos - 4 Martina Vrbos - 6 Martina Vrbos - 5 +4 Martina Vrbos - 2 Nekad i sad Nevjerojatnoj transformaciji naše pjevačice nitko se ne može načuditi, u haljini s prorezom i 50 kila manje sve je očarala!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković i sin Mario Ana Maslać Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Mate Bulić i Andrej Plenković +0 Andrej Plenković Celebrity Premijer Plenković u društvu prvorođenog sina razvukao široki osmijeh, a evo za koju su se prigodu obojica sredili!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene