DJ je na svojoj koži osjetio kako izgleda kada se zamjerite njezinim fanovima.


DJ Diplo na svojoj je koži osjetio kako je to kad se zamjerite vatrenim obožavateljima pjevačice Taylor Swift.

Pokrenuo kampanju 'Pomozimo joj da si kupi stražnjicu!' pa dobio odgovor: 'I tebi veći penis!'

Vezani članci Film Zapravo ljubav Zvijezde otkrile svoje omiljene blagdanske filmove: Glumac zaboravio da je bio u božićnoj komediji Taylor Swift Prije nego se skrasila s navodnim suprugom ljubila je brojne poznate frajere, svi su dobili i svoju pjesmu

Toliko su ga izludili da ih je nazvao najgorim ljudima na svijetu.

Sve je počelo tako što je krajem prošle godine Diplo izjavio kako treba pokrenuti kampanju kako bi se Taylor Swift nabavilo stražnjicu, aludirajući na to da je ravna k'o daska.

'Swiftys' (fanovi Taylor Swift) nisu ni najmanje bili oduševljeni tom njegovom izjavom.

'To je bez veze, sada više ne mogu biti toliko lud na internetu. Ipak, posljedice su strašne, obožavatelji Taylor Swift stvarno nisu normalini! Prijetili su mi ubojstvom. To je stvarno bizarno i odvratno. To su najgori ljudi na svijetu!' Rekao je Diplo koji se izgleda pošteno prepao obožavatelja planetarno popularne Taylor.

 

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Taylor mu nije ostala dužna nakon opaske o njezinoj stražnjici, na svom je Twitteru objavila kako bi nešto trebalo poduzeti u vezi njegovog sićušnog penisa.

'Mnogi tabloidi to su iskoristili i napravili priču od toga. U stvari radilo se samo o obostranoj šali. Taylor Swift je vrlo dojmljiva osoba i samo zbog toga što je ona bila akter priče sve se prenapuhalo'. Objasnio je Diplo.

Bilo kako bilo, šala ili ne, čini se kako mu ipak nije bilo svejedno kada su se njezini obožavatelji obrušili na njega. Sigurno će sljedeći put dobro razmisliti prije nego napravi šalu na njezin račun.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook