na egzotičnom otoku

Ne skida se iz badića i uskih tajica, a uhvaćena je u intimnim trenucima s misterioznim muškarcem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kimberly Garner se proslavila u showu "Made in Chelsea", a to je iskoristila kako bi lansirala svoj brend kupaćih kostima.

Reality zvijezda Kimberly Garner (29) najčešće pozira u kupaćim kostimima ili sportskim tajicama u kojima ističe svoju savršenu figuru. 

Modna dizajnerica, koja je poznata po sudjelovanju u showu "Made in Chelsea", uživa u odmoru na Barbadosu. U plavom bikiniju u kojem je pokazala svoj bujni dekolte i savršene trbušnjake, privlačila je pozornost na plaži. 

No nije bila sama nego je s njom na ljetovanju i misteriozni muškarac. Imali su nekoliko intimnih trenutaka na plaži, a on ju je i fotografirao te cijelo vrijeme nisu skidali osmijeh s lica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kimberley Garner (@kimberleygarner)

Kimberly je i ljetovanje iskoristila kako bi promovirala svoju liniju badića na Instagramu na kojem je dijelila seksi fotografije. Inače, Garner je prvu liniju kupaćih kostima kreairala 2013. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jenna Jameson (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Šokantne transformacije koje su javnost ostavile u čudu: Toliko su smršavjeli da ih je teško prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene