Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Osim očitog da je zahvaljujući vježbanju i pravilnoj prehrani drastično smršavila, mnogi su primijetili i nešto drugo.


Divna Karleuša prije nekoliko se dana na Facebooku pohvalila fotografijom koja je odmah brzo sakupila brdo lajkova. Naime, majka slavne Jelene pokazala je fotku prije osam godina kako bi poslala poruku i ohrabrila sve 'bucke'.

Vezani članci Kanye West Usred koncerta pao na koljena i počeo neutješno plakati pa jasno dao do znanja i razlog tome, a sve su pratila i njegova djeca Khloe i Kourtney Kardashian Kardashianka otkrila da je pozitivna na koronavirus pa poslala poruku iz kreveta: "Samo ću vam reći da je ovo stvarno"

 

 

Osim očitog da je zahvaljujući vježbanju i pravilnoj prehrani drastično smršavila, mnogi su primijetili i nešto drugo – da neodoljivo podsjeća na mamu još jedne slavne curke, Kim Kardashian.

 

 

Zelim vam divan ostatak ovog ponedeljka...

A photo posted by Divna Karleusa (@divnakarleusa) on

 

Na najnovijim fotografijama na Instagramu, Divna mnoge podsjeća ni manje ni više na Kris Jenner.

 

 

 

Odmorite

A photo posted by Divna Karleusa (@divnakarleusa) on

 

Nakon što je Jelena odlučila kopirati Kim (ili Kim nju?) mnogi nagađaju da je tim putem krenula i njezina mama. Je li riječ o osveti ili je sve samo slučajnost procijenite sami.
Ukoliko vas zanima strana priče u kojoj je Divna smršavila, evo njezinih savjeta.

'Smanjite obroke, večeru totalno izbacite, šećite, brzo hodajte, idite u teretanu, oznojite se, može i neka druga tjelovježba. Ne može brzo, niste se brzo ni udebljali. Mažite kožu da vam ne ostane višak, mažite i volite sami sebe', napisala je na Facebooku.