Udovica Dine Dvornika mnoge je ganula svojom emotivnom objavom.

Galerija


Danijela Dvornik ovih dana proživljava najsretnije, ali i najtužnije dane svog života. Svega nekoliko dana dijeli je od poroda jedinice Elle. Iako se neopisivo raduje ulozi bake, Danijela ne krije tugu što njezina najveća ljubav Dino Dvornik nije sada uz njih.

Vezani članci Ella Dvornik (Foto: Instagram) Emotivna Ella se prisjetila oca: ''Jedino je falio tata da me odvede do oltara, ali, tata, ako gledaš, sve je OK...'' Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ljubav Elle Dvornik i 13 godina starijeg Charlesa započela je u baru: "Svi su se smijali našoj vezi"

"Ovih dana napetosti i iščekivanja, stalno mi je Dino u mislima. Zateknem se u razmišljanjima što bi bilo kad bi bilo. Vidim ga kako nam podiže atmosferu, vjerojatno bi u bolnici bio show! Tako bi on prikrivao svoju nervozu. Ali bilo bi smijeha. Jako sam tužna što to nije dočekao. Bio bi izvrstan "dida", napisala je Danijela na svom Instagramu. Buduća baka objavila je i nekoliko veselih fotografije iz jedne privatne klinike u kojoj Ella trenutno s nestrpljenjem čeka dolazak prinove na svijet.