Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Severina je dobila još jedno pismo obožavateljice. I to putem našeg portala Dnevnik.hr što nije prvi put. Naime, već je dobila pismo jedne majke i to upravo preko nas. Ovo novo pismo donosimo u cijelosti.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Severina Severina zabrinula obožavatelje na Instagramu nakon što je maknula suprugovo prezime Supružnici Višnja i Zdravko Pevec (Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL) Višnja Pevec moli Milanovića da pomiluje Zdravka: "Uništite korupciju i nepravdu u ovom društvu"

'Najlipša moja, uvik san ti tila napisat šta mi srce šapće, ali nikad se nisam nadala da ako i napišem da ćeš pročitat...kad je u pitanju pismo priko nove tv imam nadu da bi ga ipak mogla pročitat... i zato ću ti sad sve reć, iz dubine svog srca jer živiš u njemu otkad za te znan.

Bila sam klinka (rođena sam 1980.g.), pjevala sam i plesala na tvoje pjesme...odrastala.... pratila sam tvoje korake, osjećala svaku tvoju pjesmu, podržavala svaku tvoju odluku, poteze, situacije, sveee... jer san znala da si najbolja i da su to samo stepenice koje vode prema gore...na vrh.

>> Dirljivo pismo jedne majke - Severini!

i eto te...na vrhu...Kraljice...
a bila si mala djevojčica....koja je imala samo svoj život u rukama. Bog te je nadarija talentima i SVE si ih iskoristila. Ti si Blagoslovljena žena. Bog je sritan, Bog te obožava!...virujen da imaš neku posebnu sponu s Njim .. mukotrpan je bija put prema vrhu, ništa nije došlo priko noći. Bilo je puno suza, znoja... koliko je bilo teških trenutaka to najbolje ti znaš, a ja slutim da ih je bilo puno.....bilo pa prošlo,sad je novo vrime došlo, iza sebe si ostavila veeliki trag. A ispred tebe je još duuuug put...kako dobro izgledaš -za tebe život tek počinje!..... sad  si skroz potpuna-imaš prekrasnog sina koji mi je isti Ti! neodoljivi mali gospodin!

VOLIM TE, volim te kao sestru...

............ostani mi uvik tako ponosna, svoja, slatka, Najbolja.. zaslužila si svu sriću svita i samo zli ljudi te mogu ne volit.

Obožavan tvoje stare pisme i ove nove!!!  svaka mi je ka da je iz moje duše, i suze mi od sreće idu kad slušam Italianu, Uzbunu... Grad bez ljudi.. bez obzira bila tužna ili vesela pisma...... koliko je ljubavi i energije u tvojim pismama!

Nitko nije ni do kolina, ma koliko se one trudile.....

Ti si samo jedna i jedina !

...............ima još puno toga za reć, ali evo ti jedna pisma za kraj,od mog srca Tebi pisana.


'uvik su mi tražili mane
pod povećalom secirali sve moje strane

osuđivali kao da sam kriva
šta samo pjevam,dišem i šta sam živa..

o da,,,

koliko su mi puta nogu podmetnuli

o da

al pokušaji ti su bili uzaludni.

jer ja sam kao mačka
dočekam se na noge
ne mogu mi ništa sve te Babaroge

ostvarila sam snove a imam ih i još
ja nikada ne promašim
uvik bude KOŠ

svoje srce čuvan ka dragi kamen
iz njega mi moja duša pjeva

bit ću uvik svoja, to je amen
i svitlo i sunce i munja šta sjeva.......
...
uvik tvoja, Jasna S.,iz Splita :)

Želite li i vi nešto poručiti Severini pišite nam na moj.report@novatv.hr

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook