Otkako je suđenje počelo, u javnost cure detalji vezani uz kralja popa koji je od očiju javnosti tijekom života uspješno skrivao svoje klince, a sad je sve otkriveno!


Trenutačno se u Los Angelesu odvija parnica u kojoj majka pokojnog kralja popa, Michaela Jacksona tuži tvrtku AEG koja je organizirala Michaelovu posljednju turneju 'This Is It'.

>> Prince Jackson svjedočio na sudu: 'Nismo imali pojma koliko je Michael slavan

Vezani članci Paris Jackson (Foto: AFP) TMZ tvrdi da je kći Michaela Jacksona hitno hospitalizirana, ona im na Twitteru poručila: "Lažljivci" LaToya Jackson (Foto: AFP) LaToya Jackson još 1993. godine je stala na stranu zlostavljane djece, a ne brata Michaela

Naime, obitelj smatra kako su organizatori svojim tempom i napornim probama odveli Michaela u smrt. Podsjetimo, Jackson je preminuo prije četiri godine od predoziranja lijekom propofolom koji je uzimao kako bi fizički izdržao fizički naporne probe.

Otkako je suđenje počelo, u javnost cure detalji vezani uz kralja popa koji je od očiju javnosti tijekom života uspješno svoje klince, Princea, Blanketa i Paris skrivao od očiju javnosti.

Tako su na sudu pokazane i fotografije koje svijet još nije imao prilike vidjeti - slike intimne obiteljske idile između Michaela i njegove djece koje možete vidjeti i u galeriji.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook