Pogledajte galeriju!

Dirljive obiteljske fotke preminulog pjevača - NIKAD viđene!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otkako je suđenje počelo, u javnost cure detalji vezani uz kralja popa koji je od očiju javnosti tijekom života uspješno skrivao svoje klince, a sad je sve otkriveno!

Trenutačno se u Los Angelesu odvija parnica u kojoj majka pokojnog kralja popa, Michaela Jacksona tuži tvrtku AEG koja je organizirala Michaelovu posljednju turneju 'This Is It'.

>> Prince Jackson svjedočio na sudu: 'Nismo imali pojma koliko je Michael slavan

Pogledaj i ovo Michael Jackson i djeca (Foto: Profimedia) Pogledajte kako izgledaju Djeca kralja popa danas su odrasli ljudi, njegov mlađi sin zbog traume iz djetinjstva zazire od medija, dok kći ne skriva svoju mračnu prošlost

Naime, obitelj smatra kako su organizatori svojim tempom i napornim probama odveli Michaela u smrt. Podsjetimo, Jackson je preminuo prije četiri godine od predoziranja lijekom propofolom koji je uzimao kako bi fizički izdržao fizički naporne probe.

Otkako je suđenje počelo, u javnost cure detalji vezani uz kralja popa koji je od očiju javnosti tijekom života uspješno svoje klince, Princea, Blanketa i Paris skrivao od očiju javnosti.

Tako su na sudu pokazane i fotografije koje svijet još nije imao prilike vidjeti - slike intimne obiteljske idile između Michaela i njegove djece koje možete vidjeti i u galeriji.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene