Haljina Miss Hrvatske 2018. Ivane Mudnić Dujmine izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama.

Galerija


Miss Hrvatske 2018. Ivana Mudnić Dujmina otputovala je u daleku Kinu.

Vezani članci Zgrada svjetske banke Georgijeva ostaje na čelu MMF-a. Nema dokaza da je radila u korist Kine Kineski vojni avion Kina s 38 vojnih aviona upala u zračni prostor Tajvana: "Prijeteće? Naravno. Čudno je da uopće više ne smišljaju izlike"

Tamo će atraktivna 17-godišnjakinja predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru, a predstavit će se u nekoliko glamuroznih kreacija. Direkcija izbora na službenoj stranici na Facebooku tako je podijelila prvu Ivaninu fotografiju iz Kine, na kojoj je pozirala u nacionalnoj haljini koja je izazvala lavinu uglavnom negativnih komentara.

Dijelu javnosti nije se svidjela jer su na njoj samo kvadratići, a za dužinu smatraju da je neprimjerena, odnosno da je haljinica A-kroja jednostavno prekratka. Nju je dizajnirao poznati hrvatski dizajner Ivica Skoko. Iako Ivana u njoj izgleda zanosno, njezina ljepota ostala je u sjeni haljine.

Kako nam je u telefonskom razgovoru otkrila direktorica izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta Maja Vračarić, poprilično su ju iznenadili današnji komentari na haljinu koja je predstavljena još krajem rujna pa nije nikakva novost. Skoko je za Ivanu dizajnirao i prelijepu haljinu puderasto-ružičaste nijanse s perjem u kojoj će se također natjecati za titulu najljepše.

"Nakon prošlogodišnjeg izbora za Miss Hrvatske dogovorili smo se da ćemo za kreiranje nacionalne haljine priliku dati domaćim dizajnerima. Ivica Skoko odlučio je simbolično napraviti haljinu s kvadratićima koja je u Kini prošla odlično i ostavila velik utisak na organizatore, ali i na ostale djevojke koje su ih odmah prepoznale zbog nogometa. 'Ooo, Luka Modrić', komentirale su haljinu ostale djevojke.

"Svatko ima pravo na svoje mišljenje, no ova je haljina napravila prekretnicu od dosadašnjih. Nama je najbitnije da je Ivana ostavila dojam i postala prepoznatljiva među čak 150 misica", zaključila je Maja.

Mi našoj Ivani želimo puno sreće na svjetskom izboru. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju