Josipa Pavičić Berardini diplomirala je na privatnom međunarodnom sveučilištu.

Galerija


Spisateljica Josipa Pavičić Berardini, koju smo donedavno gledali u showu "Ples sa zvijezdama" Nove TV, ovih dana ima itekako dobar razlog za slavlje. Naime, postala je ponosna vlasnica diplome privatnog Međunarodnog sveučilišta Libertas, čime se i pohvalila na svom profilu na Instagramu.

Vezani članci Josipa Pavičić Berardini (Foto: Instagram) Josipa Pavičić Berardini podijelila svoje strašno iskustvo: "Ja sam škabrnjsko dite, svjedočila sam masakru" Josipa Pavičić Berardini (Foto: Dnevnik.hr) Potresna monodrama o borbi Josipe Pavičić Berardini s rakom rasplakala Poljake

"Danas je moj dan za slavlje i zahvalnost! Diploma međunarodnog Sveučilišta Libertas zasluženo je u mojim rukama. Ponosna sam na sebe i sretna što nisam odustala od daljnjeg obrazovanja. Nikada nije kasno za učenje, njegujte zdravlje i znanje - u te se dvije stvari uvijek isplati ulagati. Hvala svakom profesoru i zaposleniku 'Libertasa' i hvala poštovanom rektoru prof. dr. sc. Dušanu Pavloviću. A sad mi, molim vas, čestitajteee. Sretnaaaaa sam do neba", napisala je Josipa uz objavljene fotografije s dodjele diploma koja je održana u Zagrebačkom kazalištu mladih.

Čestitke na postignutom uspjehu uputili su joj brojni pratitelji i prijatelji, među kojima i pobjednik showa "Ples sa zvijezdama" Slavko Sobin te njezin plesni partner Damir Horvatinčić.

Nekad je bila velika zvijezda i hodala s jednim od najpoznatijih glazbenika, a danas ju možda ne biste prepoznali