Unosan posao

Platit će joj 15-20 milijuna dolara samo da nosi njihove haljine!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jennifer Lawrence mogla bi sklopiti unosan, višemilijunski dogovor na tri godine s modnom kućom Dior.

Naime, agent slavne glumice Jennifer Lawrence trenutno je u pregovorima s francuskom modnom kućom Christiana Diora, čiju će odjeću Lawrence nositi u naredne tri godine na crvenim tepisima i partijima.

Pogledaj i ovo Jennifer Lawrence pokazala baš sve! Potpuno gola Jennifer Lawrence snimila je scene kakve od nje nitko nije očekivao: "Nisam nikad mislio da ću ovo vidjeti!"

FOTO Njezina haljina postala internetski hit!

Težak je to život kad vam dizajneri plate da nosite njihovu odjeću, a procjenjuje se kako će J.Law zaraditi između 15 i 20 milijuna dolara, ako potpiše ugovor, piše Showbiz Spy.

Lawrence je postala njihova glasnogovornica 2012. godine, nakon što je sve oduševila u filmu 'Igre gladi'. Slavna se glumica već pojavljivala u Diorovim haljinama na dodjelama prestižnih nagrada, a svojom je bijelom haljinom s crnim trakicama plijenila pažnju i na dodjeli Zlatnih globusa.

'Nema još službenog dogovora, no do sada su odlično surađivali te su otvoreni za nastavak suradnje', otkrio je izvor. Drugi izvor navodi kako Dior želi da glumica nosi isključivo njihove haljine na crvenom tepihu te žele preduhitriti ostale modne kuće koje planiraju sa slavnom glumicom uspostaviti suradnju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene