Utrka Wings for Life World Run ponovno je okupila brojne trkače, a u Zadru ih je danas čak 9 tisuća

Galerija


Već šestu godinu za redom prvi svibanjski vikend u Zadru Hrvati opet pokazuju svoje veliko srce.

Vezani članci Lucia Glavich Mandarić Zvijezda domaćih hit-serija o životu pod povećalom javnosti: ''Mislim da nitko u Hrvatskoj nije toliko slavan da ne može u miru popiti kavu'' Glumac Dino Rogić (Foto: Dnevnik.hr) Zvijezda serije "Na granici" sudjelovat će u utrci Wings for Life: "Rezultat je ovdje potpuno nevažan"

Humanitarna utrka Wings for Life World Run ponovno je okupila brojne trkače, a u Zadru ih je danas čak devet tisuća.

Među njima je i troje glumaca iz popularne serije "Na granici", a to su Dino Rogić, Martina Stjepanović i Lucia Glavich Mandarić koji su se posljednjih tjedana itekako pripremali za ovu utrku.

Martina je otrčala čak 13 kilometara, a Dino u Lucia 14,5 kilometara, što je za svaku pohvalu.

"Okrijepne stanice su spašavale samo tako i naranča mi je otkriće života. Guc vode, zalijemo se i jedna naranča", kroz smijeh nam je nakon utrke otkrila Lucia za koju je kolega Dino imao velika očekivanja koja je ona i opravdala.

"Ja sam trčao i fotkao. U ruksaku imam čitavu elektroniku. Malo sam sebi otežao, ali nema veze. Instagram će gorit", kroz šalu ističe Dino koji nam je nešto i vrlo iskreno priznao.

"Kolegice su držale tempo i da njih dvije nije bilo, ja bih ranije odustao", rekao je Dino te priznao kako su žene ovoga puta definitivno bile jače.

Troje kolega posljednjih se tjedana tu i tamo zajedno pripremalo za zadarsku utrku te su trčali na Savskom nasipu, no složili su se kako je za utrku s ovako plemenitim ciljem rezultat ipak najmanje bitan.

Čestitamo veseloj glumačkoj ekipi! 

Optužuju je da je povećala grudi, a ona im uzvratila dokazom – fotografijom na kojoj ima tek 14 godina!