Pripremali se zajedno

Tri zvijezde serije "Na granici" postigle odličan rezultat na humanitarnoj utrci "Wings for Life"

Dino Rogić, Martina Stjepanović i Lucia Glavich Mandarić (Foto: Dnevnik.hr) Dino Rogić, Martina Stjepanović i Lucia Glavich Mandarić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Rogić (Foto: Provjereno.hr) Dino Rogić, Martina Stjepanović i Lucia Glavich Mandarić (Foto: Dnevnik.hr) Glumac Dino Rogić (Foto: Dnevnik.hr) Dino Rogić (FOTO: Instagram) Martina Stjepanović (Foto: IN Magazin.hr) Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Lucia Glavich Mandarić (FOTO: Dnevnik.hr) Lucia Glavich Mandarić (Foto: IN Magazin.hr) +0 Lucia Glavich Mandarić (Foto: Instagram) Galerija

Utrka Wings for Life World Run ponovno je okupila brojne trkače, a u Zadru ih je danas čak 9 tisuća

Već šestu godinu za redom prvi svibanjski vikend u Zadru Hrvati opet pokazuju svoje veliko srce.

Pogledaj i ovo Martina Stjepanović, Dino Rogić (FOTO: Dnevnik.hr) Vruće scene Pogledajte video: Jure je Lidiju dirao po grudima i kada je bilo najnapetije, sve je prekinuo Nediljko!

Humanitarna utrka Wings for Life World Run ponovno je okupila brojne trkače, a u Zadru ih je danas čak devet tisuća.

Među njima je i troje glumaca iz popularne serije "Na granici", a to su Dino Rogić, Martina Stjepanović i Lucia Glavich Mandarić koji su se posljednjih tjedana itekako pripremali za ovu utrku.

Martina je otrčala čak 13 kilometara, a Dino u Lucia 14,5 kilometara, što je za svaku pohvalu.

"Okrijepne stanice su spašavale samo tako i naranča mi je otkriće života. Guc vode, zalijemo se i jedna naranča", kroz smijeh nam je nakon utrke otkrila Lucia za koju je kolega Dino imao velika očekivanja koja je ona i opravdala.

"Ja sam trčao i fotkao. U ruksaku imam čitavu elektroniku. Malo sam sebi otežao, ali nema veze. Instagram će gorit", kroz šalu ističe Dino koji nam je nešto i vrlo iskreno priznao.

"Kolegice su držale tempo i da njih dvije nije bilo, ja bih ranije odustao", rekao je Dino te priznao kako su žene ovoga puta definitivno bile jače.

Troje kolega posljednjih se tjedana tu i tamo zajedno pripremalo za zadarsku utrku te su trčali na Savskom nasipu, no složili su se kako je za utrku s ovako plemenitim ciljem rezultat ipak najmanje bitan.

Čestitamo veseloj glumačkoj ekipi! 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) +6 Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Celebrity Optužuju je da je povećala grudi, a ona im uzvratila dokazom – fotografijom na kojoj ima tek 14 godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene