Utrka Wings for Life World Run ponovno je okupila brojne trkače, a u Zadru ih je danas čak 9 tisuća

Galerija


Već šestu godinu za redom prvi svibanjski vikend u Zadru Hrvati opet pokazuju svoje veliko srce.

Vezani članci Dino Rogić Jure nam je otkrio kako izgleda kad usred snimanja zaboravi tekst scene, ali jedna ga stvar uvijek oda Glumac Dino Rogić (Foto: Dnevnik.hr) Zvijezda serije "Na granici" sudjelovat će u utrci Wings for Life: "Rezultat je ovdje potpuno nevažan"

Humanitarna utrka Wings for Life World Run ponovno je okupila brojne trkače, a u Zadru ih je danas čak devet tisuća.

Među njima je i troje glumaca iz popularne serije "Na granici", a to su Dino Rogić, Martina Stjepanović i Lucia Glavich Mandarić koji su se posljednjih tjedana itekako pripremali za ovu utrku.

Martina je otrčala čak 13 kilometara, a Dino u Lucia 14,5 kilometara, što je za svaku pohvalu.

"Okrijepne stanice su spašavale samo tako i naranča mi je otkriće života. Guc vode, zalijemo se i jedna naranča", kroz smijeh nam je nakon utrke otkrila Lucia za koju je kolega Dino imao velika očekivanja koja je ona i opravdala.

"Ja sam trčao i fotkao. U ruksaku imam čitavu elektroniku. Malo sam sebi otežao, ali nema veze. Instagram će gorit", kroz šalu ističe Dino koji nam je nešto i vrlo iskreno priznao.

"Kolegice su držale tempo i da njih dvije nije bilo, ja bih ranije odustao", rekao je Dino te priznao kako su žene ovoga puta definitivno bile jače.

Troje kolega posljednjih se tjedana tu i tamo zajedno pripremalo za zadarsku utrku te su trčali na Savskom nasipu, no složili su se kako je za utrku s ovako plemenitim ciljem rezultat ipak najmanje bitan.

Čestitamo veseloj glumačkoj ekipi! 

Optužuju je da je povećala grudi, a ona im uzvratila dokazom – fotografijom na kojoj ima tek 14 godina!