Zanimljiv ljetni outfit

Dino Rađa viškom se rivom prošetao u majici zanimljiva natpisa, plijenio je pažnju i izborom obuće

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dino Rađa uživa na Visu.

Dino Rađa, bivši NBA košarkaš i član Kuće slavnih, ovih dana uživa na Visu, gdje su ga fotografi uhvatili u ležernoj šetnji u društvu prijatelja. Ono što je posebno privuklo pažnju onih koji su primijetili Dinu jest i njegova majica s poprilično zanimljivim natpisom ''Pizdaria''.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dino Rađa ''drugačije je sve...'' Dino Rađa iskreno o djetinjstvu: ''Moja generacija se kroz ulicu odgajala, danas se pola djece ne zna popeti na stablo''

Ljetni outfit upotpunio je i kroksicama, gumenim klompama koje ljudi ili vole ili mrze jer većina se slaže da su udobne, ali i da izgledom ne privlače pažnju. Dino je odabrao kroksice u narančastoj boji.

Bivši košarkaš posljednjih je mjeseci pažnju plijenio zanimljivim izjavama i objavama na društvenim mrežama posvećenim svojoj supruzi Viktoriji, koja se natjecala u showu ''Ples sa zvijezdama''.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) +0 Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Celebrity Udala se za 17 godina mlađeg pa se skinula u toples: Fotografi je uhvatili bez gornjeg dijela badića

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene