Jedan je Mišo

Dino Rađa otvorio dušu, raspisao se o Miši Kovaču: ''Plaka san ka malo dite, on je na izmaku snaga''

Mišo Kovač, Dino Rađa (Foto: Facebook) Mišo Kovač, Dino Rađa (Foto: Facebook) Facebook 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mišo Kovač, Dino Rađa (Foto: Facebook) Mišo Kovač (FOTO: Sonja Dvornik) Mišo Kovač (FOTO: Sonja Dvornik) Mate MIšo Kovač (Foto: Dnevnik.hr) +0 Mate Mišo Kovač (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Dino Rađa u subotu je bio na nastupu Miše Kovača u Spaladium Areni, a nije skrivao koliko ga se njegov nastup dojmio.

Mišo Kovač u subotu navečer održao je veliki koncert u splitskoj Spaladium Areni pred 12 tisuća obožavatelja. Glazbena legenda regionalne scene, čim je stupio na veliku pozornicu izazvao je opće oduševljenje svoje publike. S prvim taktovima pjesme 'Poljubi zemlju' s kojom je otvorena ova veličanstvena večer, znalo se da će ovaj koncert svima ostati u pamćenju.

Pogledaj i ovo Mate Mišo Kovač Kakav duo! Najposebnija gošća na koncertu Miše Kovača rastopila je publiku, a ni on sam nije uspio obuzdati emocije!

A na koncertu je bio i bivši košarkaš Dino Rađa, koji se naFacebooku osvrnuo na nastup ovog omiljenog glazbenika.

''Sinoc san fala bogu bija na Misi. Nisan namjerno pisa ništa jer san morao sabrat sve i ne napisat nešto da mi emocije preuzmu kontrolu. Sad ladne glave mogu van reć. Bija san na stotine koncerata svih mogućih zvijezda na ovome svitu. Svojih prijatelja i najvećih glazbenika na planeti. Tu i tamo pustiš suzu na neku stvar ili moment. I uz dužnu čast svima njima osjećaj sinoć je bija van pameti. Ka sportaš ima san tu privilegiju upoznat se sa puno poznatih ljudi pa tako davnih dana i sa Mišon. Dakle od momenta kad san uša u svlačionicu slikat se s njime pa sve do jedno po ure iza koncerta plaka san ka malo dite. Non stop. Mišo je na izmaku snage, nema više glasa, zaboravi tekst, ali Mišo je Mišo. Iz njega jednostavno gori i uz Olivera jedan od onih za kojin ce se plakat danima. Bit sinoć tamo i vidit čovika koji unatoč fibri oće izać na binu i zapivat nema cijene. Nadan se da ovo nije zadnji put da san ga uživo vidija i sluša. Mišo drži se. Fala za emociju. A slika s potpison ide na zid u dnevni boravak'', napisao je Dino.

Mišo je na koncertu nizao hitove kao što su 'Ako me ostaviš', 'Ti si pjesma moje duše', 'Ostala si uvijek ista', 'Dalmatino', 'Svi pjevaju, ja ne čujem', 'Drugi joj raspliće kosu', 'Nikoga nisam volio tako' i 'Dalmacija u mom oku', a publika je zajedno s njim pjevala zborski od prve do posljednje sekunde.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene