Dino Rađa i Petar Grašo su 1997. snimili pjesmu "Nisam više ja sa njon". Neki obožavatelji su istaknuli da je to bio hit i kako bi htjeli izvedbu uživo ovih dana.

Galerija


Umirovljeni košarkaš Dino Rađa (52) prisjetio se svog izleta u glazbene vode, pa je podijelio staru fotografiju. 

Vezani članci Danijela Martinović i Petar Grašo Slovenski mediji pišu da je Petar Grašo u vezi s atraktivnom vinarkom, glasine je komentirao pjevač, a na priče se osvrnula i ona! Nikolina Pišek Ristović "Fakap" serijal Ide Prester i Mije Kovačić pravi je hit - na društvenim mrežama i portalu showbuzz.hr bilježi 1,6 milijuna pregleda!

Splićanin je objavio sliku s pjevačem Petrom Grašom (44) sa snimanja pjesme u studiju. Povijest u nastajanju. Moj mlađi brat i ja u stvaranju 'Nisan više ja sa njon'. Prvi i zadnji izlet u pjevačke vode", napisao sportaš pokraj fotografije.

Naime, Dino je bio gost na prvom pjevačevom albumu "Mjesec iznad oblaka" iz 1997. i s njim je snimio duet "Nisam više ja sa njon". Košarkaševa objava je razveselila obožavatelje. 

"Koji biser, ali mislim... Aj jedna live izvedba ovih dana", "Ja bih rekao da nije bio zadnji", "Bravo, ali nemoj više", "Meni je ta pjesma ludilo", "Bio i ostao hit", komentirali su pratitelji. 

Inače, Dino i Petar su veliki prijatelji. "'Dino i ja se poznajemo praktički od moga rođenja. On je dio obitelji. Moj otac ga doživljava kao sina, ja ga doživljavam kao brata", rekao je svojedobno Grašo za In magazin

Poznati glumac pokazao obožavateljima da misli na njih, pa oduševio žene jednim detaljem