slatko!

Rađa na premijeri filma o sebi privukao pažnju zanimljivom majicom, s njim se uskladila i supruga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dino Rađa i njegova supruga Viktorija u Kaptol Boutique Cinema stigli su modno usklađeni.

Nakon splitske održana je i zagrebačka premijera dokumentarnog filma o hrvatskoj košarkaškoj legendi Dini Rađi. Na premijeri su se okupila brojna poznata lica, a najviše pažnje plijenili su upravo zvijezda filma Dino Rađa i njegova supruga Viktorija svojim modnim odabirom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dino Rađa ''drugačije je sve...'' Dino Rađa iskreno o djetinjstvu: ''Moja generacija se kroz ulicu odgajala, danas se pola djece ne zna popeti na stablo''

Bivši košarkaš u Kaptol Boutique Cinema stigao je u majici s natpisom "Muž od Viktorije" i njezinim likom, dok je njegova supruga stigla u majici s natpisom Jugoplatsika i brojem 14.

Među brojnim gostima na zagrebačkoj premijeri filma bili su između ostalih Slavko Sobin, Luka Nižetić, Mia Kovačić, Ivan Huljić i brojni drugi.

Dokumentarni film koji je snimljen uz ograničena sredstva ali neograničeni entuzijazam i ustrajnost svih ljudi uključenih u projekt, prati životnu priču našeg proslavljenog košarkaša te njegov izazovan put i predan rad koji su ga doveli do Kuće slavnih.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene