javila se i Viktorija!

Dino Rađa bacio oko na zgodnu partnericu plesača s kojim se nekad prepucavao zbog supruge: "Pitam za prijatelja"

Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Nova TV 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Marko Mrkić i Dino Rađa (Foto: Anamaria Batur) Marko Mrkić i Dino Rađa (Foto: Anamaria Batur) Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić +0 Jelena Perić Galerija

Dino Rađa na Instagramu je komentirao novu plesnu partnericu Marka Mrkića, koji je u prethodnoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama" nastupao s njegovom suprugom Viktorijom Rađom.

Naš proslavljeni košarkaš Dino Rađa veliki je obožavatelj showa "Ples sa zvijezdama", u kojem se 2019. godine natjecala i njegova supruga Viktorija Rađa.

Pogledaj i ovo Jelena Perić - 3 njezina najveća podrška Jelena Perić objavila rijetku fotku s bivšim nogometašem s kojim ima sina, a pao je i sočan poljubac pred kamerama!

Stoga ne čudi da nije propustio prvu emisiju nove sezone, a odmah se javio i bivšem plesnom partneru svoje supruge, Marku Mrkiću.

Dino je u svojim pričama na Instagramu prokomentirao njegovu novu plesnu partnericu, influencericu Jelenu Perić, koja mu je, čini se, zapela za oko.

"Kakva je punica? Pitam za prijatelja samo", napisao je u svojem duhovitom stilu preko fotke Marka i Jelene.

Kada se Viktorija natjecala u showu, Dino je zabavljao javnost "prijetećim" porukama koje je slao Marku prije svake emisije, a iz svega se među njima rodilo pravo prijateljstvo.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dino Rađa (@dinoradja_official)

Mrkić nam je u nedavnom intervjuu otkrio kako bi se i Rađa rado okušao kao jedan od natjecatelja.

"Dino je rekao da jedva čeka sljedeću sezonu da se natječe. Skužio je da mu idu ovi senzualni plesovi, tipa rumba", ispričao je za DNEVNIK.HR.

Show je na Instagramu komentirala i Viktorija, a otkrila je i da je prvu emisiju gledala u društvu još jednog bivšeg natjecatelja, ali i pobjednika Plesa sa zvijezdama, glumca Slavka Sobina, te pjevača Luke Nižetića i voditeljice Mije Kovačić.

Objavila je i prepisku s Markom Mrkićem, u kojoj mu je šaljivo poručila kako Jelena može biti bolja plesačica od nje, ali se nada da nije bolja vozačica.

Podsjetimo, Marko i Viktorija su 2019. godine u showu "Ples sa zvijezdama", završili na visokom drugom mjestu, a pobjedu su odnijeli Slavko Sobin i Gabriela Pilić.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri showa Ples sa zvijezdama - 2 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 3 +8 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 1 Celebrity Larisa Lipovac Navojec u suknji s vrtoglavim prorezom pokazala noge i sve zadivila izgledom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene