''Koliko sriće...''

Dino Rađa objavio je prvu fotografiju kćeri Hane i Graše, koja je napokon stigla u njhov dom!

Petar Grašo Petar Grašo Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Rađa i Alba Grašo Dino Rađa - 1 Dino Rađa - 2 Petar Grašo, Dino Rađa i Tomaž Kavčić Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 13 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 14 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 20 Mišo Kovač i Roko Rađa Dino Rađa sa suprugom Viktorijom i sinom Rokom Dino i Viktorija Rađa s Petrom Grašom i Hanom Huljić +9 Dino Rađa - 4 Galerija

Bivši košarkaš Dino Rađa prvi je objavio fotografiju malene Albe koju je Hana Huljić rodila prije nekoliko dana u splitskom rodilištu.

Bivši košarkaš Dino Rađa prvi je malo pokazao prvorođeno dijete Hane Huljić i Petra Graše, koje je na svijet stiglo prije nekoliko dana.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

Hana je malenu Albu rodila carskim rezom u splitskom rodilištu, a majka i beba iz bolnice su izašle uz pratnju Hanine majke Vjekoslave Huljić.

Čim su stigle kući, u posjet su stigli i prvi gosti, a to su bili jedni od kumova na vjenčanju Hane i Graše, Dino Rađa i njegova supruga Viktorija.

Dino je sve raznježio fotografijom na kojoj ga djevojčica Alba drži za prst, a evo što je napisao u opisu fotografije:

''Koliko sriće, emocije, ljubavi i suza je ova mala ruka donila u naše živote.''

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Rađa (@dinoradja_official)

Mnogi pratitelji u komentarima su čestitali novopečenim roditeljima, ali i kumovima, a neki od pratitelja bili su i znatiželjni, pa su ostavili pitanja kome malena sliči.

Hana je trebala roditi 23. srpnja, ali je djevojčica odlučila uraniti, pa je iznenadila i svoje roditelje i ostatak obitelji.

Njezin brat Ivan Huljić kratko je za IN Magazin komentirao kako se osjećaju njegova sestra i nećakinja.

''Šta god ti ja kažem, to će bit prava tema. Evo, ja ću ti samo reći - odlično'', rekao je Ivan kratko i dodao da se s Hanom i vidio i čuo te da je sve odlično.

Hana i Grašo vjenčali su se 19. veljače ove godine u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a sve su popratili i fotografi koji su ih čekali ispred crkve i restorana u kojem se održavalo svadbeno slavlje.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Corinna i Gina Schumacher - 2 Corinna i Gina Schumacher - 3 Corinna i Gina Schumacher - 5 Corinna i Gina Schumacher - 1 +5 Corinna i Gina Schumacher - 2 Celebrity Supruga Michaela Schumachera prvi put u javnosti nakon optužbi da širi laži o stanju zvijezde Formule 1

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 1 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 2 Kate Middleton i princeza Charlotte - 1 Kate Middleton i princeza Charlotte - 2 +29 Kate Middleton i princeza Charlotte - 3 Celebrity Bliski izvori potvrdili da je Meghan ipak rasplakala Kate uoči vjenčanja, evo zbog čega su se vojvotkinje prepirale

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene