svaka čast!

Hrvatski pjevač prvo šokirao, a onda oduševio žiri slovenskog "Supertalenta", evo kako mu je to pošlo za rukom!

Dino Petrić Dino Petrić Pop tv, Voyo/PR 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Petrić Dino Petrić Dino Petrić Dino Petrić (Foto: PR) Dino Petrić (Foto: PR) Dino Petrić (Foto: PR) Dino Petrić (Foto: PR) Dino Petrić (Foto: PR) Dino Petrić +0 Dino Petrić Galerija

Dino Petrić nastupio je u slovenskoj inačici showa "Supertalent" i u čudu ostavio žiri koji mu je dao četiri da za prolaz u sljedeći krug natjecanja.

Kako zvuči kada Hvaranin pjeva na slovenskom jeziku impresivno je sinoć demonstrirao mladi pjevač Dino Petrić u najgledanijem slovenskom TV showu svih vremena "Slovenija ima talent“, slovenskoj inačici "Supertalenta" koji je i kod nas oborio sve rekorde gledanosti.

Pogledaj i ovo Dino Petrić markantni glazbenik Domaći pjevač dobiva puno poruka obožavateljica, pa otkrio je li mu srce zauzeto: "Znat ćete kad se budem ženio"

Svojom izvedbom pjesme "Meni dobro je“ jednog od najpopularnijih slovenskih pjevača Jana Plestenjaka, Dino je u čudu ostavio žiri koji se nakon prvotnog šoka podigao na noge te mu bez oklijevanja dao sva četiri glasa za prolaz u idući krug natjecanja.

Članica žirija Maraaya koja je 2015. godine predstavljala Sloveniju na Eurosongu nije mogla odoljeti te se popela na scenu i čvrsto ga zagrlila.

Dinov nastup predstavlja presedan u showu "Slovenija ima talent“ jer je on prvi pjevač iz Hrvatske koji je pjevao na slovenskom.

Još uvijek uzbuđen zbog svega što se sinoć događalo, Dino je podijelio dojmove o nesvakidašnjem nastupu: "Noćas sam spavao svega nekoliko sati, mobitel mi ne prestaje zvoniti, svi zovu da mi čestitaju, a ja sam još nesvjesan bure koja se podigla. Pjevati na jeziku koji mi nije materinji bio je veliki izazov, ali sudeći po fenomenalnim reakcijama, uspješno sam položio test. Posljednjih godinu dana često nastupam u Sloveniji, njihova me publika odlično prihvatila pa je ovo bio i način da im pokažem zahvalnost“.

Uz autorski hit dvojac Nenu Ninčevića i Raaya mladi glazbenik s Hvara vrijedno radi na vlastitim pjesmama, a sve će se naći na debitantskom albumu koji mu, kako sam kaže, znači ostvarenje najvećeg sna.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 5 Petar Grašo +0 Petar Grašo Celebrity Emotivni Grašo javio se na Instagramu prvi put nakon vijesti o vezi s Hanom Huljić: "Podrhtavalo je tlo od ljepote i ljubavi"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) +8 George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Celebrity Nekad najpoželjniji neženja ne može se nadiviti ljepoti svoje supruge, gutao ju je očima dok su svi gledali samo u njezin trbuh!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene