Odlazak legende

Reakcije poznatih na Kemalovu srmt: 'Pretužna sam, puklo mi je srce...'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kemal Monteno tijekom svoje karijere surađivao je s brojnim imenima, a mnogi se putem društvenih mreža opraštaju od svog idola.

Danas je u bolnici na Rebru od jake upale pluća i komplikacija nakon transplatacije bubrega preminuo sarajevski glazbenik Kemal Monteno.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne brinite! Kemal Monteno opovrgnuo glasine o vlastitoj smrti!

'Potpuno sam zatečen tom viješću. Iako je bio bolestan, uvijek se nekako vraćao i mislili smo da će takav čovjek preboljeti sve te probleme koje je imao. Kemo je bio jedan od heroja moje mladosti, veliki kantautor... Cijela muzička scena i pop kultura je izgubila jednog velikog Kemu', rekao je Dino Merlin za Klix.ba.

VIDEO Zauvijek će biti zapamćen - Ostale su nam njegove pjesme

Tijekom svoje karijere surađivao je s brojnim imenima kao što su Arsen Dedić, Zdravko Čolić, Oliver Dragojević, Tereza Kesovija, Gabi Novak, Mahir Paloš, Neda Ukraden, Ismeta Krvavac, Dražen Žerić, Paula Jusić i drugima, a brojni se njegovi obožavatelji i prijatelji putem društvenih mreža opraštaju od svoj idola.

Zdravko Čolić i Nina Badrić oprostili su se od svog dragog prijatelja i kolege putem društvenih mreža.

Od Keme se oprostila i pjevačica Severina putem svog Instagram profila te je poručila kako je jako tužna: 'Srce mi je puklo'

 

Kad sam bila mala, mazila sam televiziju kad bi ugledala Kemala Montena i govorila mami: "Ovo je jako dobar čovjek..." Napisao je pjesmu s kojom sam se vraćala u život nakon teških situacija... Imala sam sreću da s njim nekoliko puta zapjevam, a puno puta da s njim sjednem i umirem od smijeha. Otišao je moj dobar čovjek tamo gdje raste zelenija trava i gdje je nebo plavlje. Pretužna sam, puklo mi je srce. Počivao u pjesmi. #sarajevoljubavimoja #nijehtjela #pamtimsamosretnedane #vratiosamsezivote

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

 

OVDJE  'Živio je skromno i sa puno ljubavi i razumijevanja prema svima oko sebe', napisao je Tony Cetinski na svom Facebook profilu.

 
 

'Njegova djela biti će zauvijek upisana u sjećanja i emocije mnogih generacija. Neka mu je vječna slava', napisala je novoizabrana predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

 
 
 'Počivao u miru, zbogom legendo naša', napisala je Maja Šuput na Instagramu.
 
 

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

 
 

Tereza Kesovija na svoj je facebook profilu uz poruku "Sad kad ga više nema" stavila snimku emisije u kojoj su zajedno gostovali uoči koncerta "Olympia u Lisinskom" 2009.

Oliver Dragojević stavio je video njihovog zajedničkog dueta "Nije htjela" sa stihovima iz pjesme "Godine su ostale za nama, cvjetna polja, mladost i sve".

 

S porukom "Počivaj u miru dragi Kemice", od njega se preko facebooka oprostio i Zdravko Čolić.

 
 
I Željko Joksimovći izrazio je sućut na Facebook profilu, a s velikom legendom pozdravila se i Antonija Šola.
I Jeleni Rozgi nedostajat će velika legenda Kemo.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene