tužna istina o poznatoj pjesmi

''Nisam joj poklonio cipele jer ne hoda. Ni knjigu jer je slijepa''

Dino Merlin (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Dino Merlin (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) +0 Dino Merlin (Foto: PR) - 7 Galerija

Dino Merlin otpjevao je pjesmu ''Da šutiš'' koja ima nevjerojatno tužnu istinu.

Dino Merlin iza sebe ima brojne hitove, a nerijetko bile su to pjesme s biografskom pričom pa i ne čudi što su mu gotovo sve pjesme popularne.

Pogledaj i ovo Drugi koncert Dine Merlina u Areni Zagreb - 9 Jedan jedini! Dino Merlin na impresivnom zadnjem koncertu u Zagrebu doživio jedan od najvećih trijumfa svoje karijere

Ipak, postoji jedna koja krije uistinu tužnu istinu. Riječ je o pjesmi ''Da šutiš'' koju je napisao Eldin Huseinbegović. Naime, njegova supruga Emka bila je predivna žena i imali su predivan odnos, no u jednom trenutku ona se nažalost razboljela. 

Cijelo to vrijeme Eldin živio i u ljubavi i u boli.

''Osobi koju najviše volim ne mogu pokloniti cipele, jer ne hoda. Ni knjigu, jer ne vidi, pa sam došao na ideju da supruzi Emki poklonim album. Moja žena je slijepa i u kolicima je. Kad bih mogao vratiti vrijeme i kad bih znao da će oslijepiti i biti u kolicima, opet bih je oženio'', izjavio je Eldin tada, a prenosi srpski Kurir.

Nažalost, nakon nekoliko godina borbe s bolesti, Emka je umrla u proljeće 2013.

Eldin je tada zaključio da bi ju, kad bi mogao vratiti vrijeme, i kad bi znao da će mu supruga ostati bez vida i biti u kolicima, svejedno opet ženio.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene