Dino Merlin otpjevao je pjesmu ''Da šutiš'' koja ima nevjerojatno tužnu istinu.

Galerija


Dino Merlin iza sebe ima brojne hitove, a nerijetko bile su to pjesme s biografskom pričom pa i ne čudi što su mu gotovo sve pjesme popularne.

Vezani članci Denis Barta (FOTO: Facebook) Denisov tata otkrio nam je što se s njim događa poslije emotivnog nastupa: ''Vidjet ćemo što će biti'' Dino Merlin (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Migranti provalili u kuću Dine Merlina! Upalio se alarm, policija je bila brza i uhvatila provalnika

Ipak, postoji jedna koja krije uistinu tužnu istinu. Riječ je o pjesmi ''Da šutiš'' koju je napisao Eldin Huseinbegović. Naime, njegova supruga Emka bila je predivna žena i imali su predivan odnos, no u jednom trenutku ona se nažalost razboljela. 

Cijelo to vrijeme Eldin živio i u ljubavi i u boli.

''Osobi koju najviše volim ne mogu pokloniti cipele, jer ne hoda. Ni knjigu, jer ne vidi, pa sam došao na ideju da supruzi Emki poklonim album. Moja žena je slijepa i u kolicima je. Kad bih mogao vratiti vrijeme i kad bih znao da će oslijepiti i biti u kolicima, opet bih je oženio'', izjavio je Eldin tada, a prenosi srpski Kurir.

Nažalost, nakon nekoliko godina borbe s bolesti, Emka je umrla u proljeće 2013.

Eldin je tada zaključio da bi ju, kad bi mogao vratiti vrijeme, i kad bi znao da će mu supruga ostati bez vida i biti u kolicima, svejedno opet ženio.