Dino Goleš i njegova supruga Nina Slišković u utorak su dobili sina.

Galerija


Dugogodišnji reporter Nove TV koji je krajem prošle godine postao i voditelj informativnog programa, Dino Goleš (29) postao je otac.

Vezani članci Krešimir Sever, predsjednik Nezavisnih hrvatskih sindikata (Foto: Dnevnik.hr) "Mi smo dosljedni, za razliku od njih koji raspoloženje mijenjaju po tome jesu li u oporbi ili su na vlasti"

Sa suprugom Ninom Slišković Goleš, koja radi kao radijska voditeljica, dobio je sina. Nina je sretnu vijest objavila na svojem Instagramu, gdje je otkrila i koje su ime dali dječaku.

"Na svijetu sve. Ni manje ni više. Moj Šimun", napisala je radijska voditeljica pored fotografije na kojoj s novorođenim sinčićem pozira u bolnici.

Ispod objave dobila je brojne čestitke, a javio se i glumac Slavko Sobin, koji im je poručio da su predivni.

"Mali je predivan i svi su rekli da je čudesno lijep", kazao nam je uzbuđeni Dino, kome je još uvijek nestvarno što je postao otac.

"Mama je dobro, čekamo da dođe doma, porodila se na Svetom Duhu, sve su odlično napravili i puno im hvala", poručio je novopečeni tata, koji je svog sina vidio u utorak ujutro nakon što se rodio.

"Nestvarno je kad vidiš to što tako dugo čekaš", dodao je.

Ako je suditi prema posljednjoj fotografiji koju je Dino objavio na svojem Instagramu, rođenje sina iščekivao je s nestrpljenjem.

"Ajmo, sinko, tko će te dočekati", napisao je prije četiri tjedna uz fotografije s ultrazvuka.

Dino i Nina upoznali su se na Fakultetu političkih znanosti, gdje su oboje studirali i radili na Televiziji Student. Ljubav im se dogodila nakon četiri godine prijateljstva, a vjenčali su se nakon godinu i pol dana veze.

Goleš je na Televiziji Student 2015. godine započeo karijeru, a radio je kao novinar, urednik i voditelj različitih studentskih emisija. Timu Nove TV pridružio se 2017. godine.

Mjesec dana nakon prekida duge veze zabavlja se na plaži s misterioznim frajerom, isklesanim tijelima plijenili su poglede