čestitamo!

Mladi voditelj Nove TV postao je tata! S radijskom voditeljicom dobio je sina, a otkrili su i njegovo ime

Dino Goleš Dino Goleš Dnevnik Nove TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Goleš Dino Goleš o prioritetnim skupinama za cijepljenje protiv koronavirusa Dino Goleš Dino Goleš na Markovu trgu +0 Dino Goleš - 2 Galerija

Dino Goleš i njegova supruga Nina Slišković u utorak su dobili sina.

Dugogodišnji reporter Nove TV koji je krajem prošle godine postao i voditelj informativnog programa, Dino Goleš (29) postao je otac.

Pogledaj i ovo Valentina Baus i Dino Goleš - 3 Važno priznanje Naš mladi voditeljski par brzo je osvojio srca gledatelja: "Nije bilo lako sjesti dvoje klinaca u najgledaniji Dnevnik u državi"

Sa suprugom Ninom Slišković Goleš, koja radi kao radijska voditeljica, dobio je sina. Nina je sretnu vijest objavila na svojem Instagramu, gdje je otkrila i koje su ime dali dječaku.

"Na svijetu sve. Ni manje ni više. Moj Šimun", napisala je radijska voditeljica pored fotografije na kojoj s novorođenim sinčićem pozira u bolnici.

Ispod objave dobila je brojne čestitke, a javio se i glumac Slavko Sobin, koji im je poručio da su predivni.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Slišković Goleš (@ninasliskovicgoles)

"Mali je predivan i svi su rekli da je čudesno lijep", kazao nam je uzbuđeni Dino, kome je još uvijek nestvarno što je postao otac.

"Mama je dobro, čekamo da dođe doma, porodila se na Svetom Duhu, sve su odlično napravili i puno im hvala", poručio je novopečeni tata, koji je svog sina vidio u utorak ujutro nakon što se rodio.

"Nestvarno je kad vidiš to što tako dugo čekaš", dodao je.

Ako je suditi prema posljednjoj fotografiji koju je Dino objavio na svojem Instagramu, rođenje sina iščekivao je s nestrpljenjem.

"Ajmo, sinko, tko će te dočekati", napisao je prije četiri tjedna uz fotografije s ultrazvuka.

Dino i Nina upoznali su se na Fakultetu političkih znanosti, gdje su oboje studirali i radili na Televiziji Student. Ljubav im se dogodila nakon četiri godine prijateljstva, a vjenčali su se nakon godinu i pol dana veze.

Goleš je na Televiziji Student 2015. godine započeo karijeru, a radio je kao novinar, urednik i voditelj različitih studentskih emisija. Timu Nove TV pridružio se 2017. godine.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans (Foto: Profimedia) Luke Evans (Foto: Profimedia) Luke Evans (Foto: Profimedia) +0 Luke Evans (Foto: Profimedia) Celebrity Mjesec dana nakon prekida duge veze zabavlja se na plaži s misterioznim frajerom, isklesanim tijelima plijenili su poglede

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene