Dino Dvornik i dalje živi zahvaljujući brojnim pjesmama koje su nam iza njega ostale.

Galerija


Nikad prežaljeni hrvatski kralj funka, kako ga i dandanas mnogi nazivaju, Dino Dvornik na današnji bi dan proslavio svoj 54. rođendan.

Vezani članci Marko Braić - 4 Zbog legendarnog Dine Dvornika klecale mu noge: Priznao da je imao tremu i otkrio što mu je bilo najteže! Ljubomorna žena ''Ti si bolesna u glavu'': Saznala da je suprug čestitao rođendan drugoj ženi pa napravila spektakl od toga

Dino je bio jedan od najtalentiranijih glazbenika na hrvatskoj glazbenoj sceni, a njegovi su hitovi i dalje rado slušani. Obožavatelji su ga se i ove godine, upravo uoči rođendana, prisjetili na drugom Aj Cha Festivalu na splitskoj rivi, koji je organiziran njemu u čast. 

Dino Dvornik (Foto: Boris Scitar/PIXSELL)
Dino Dvornik (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Svoje je rođendane volio slaviti u društvu obitelji i prijatelja. "Na Dinin smo se rođendan uvijek zatekli na otoku Braču. Nisu to bila nikakva velika slavlja, već ugodne večerice uz kolače, s prijateljima i obitelji. Tako je bilo kada nije nastupao, jer naravno neke je proveo i radno, nastupajući na koncertima, no najčešće smo bili na Braču", otkrila nam je Dinina supruga Danijela Dvornik, s kojom ima kćer Ellu

Dino Dvornik (Foto: Boris Scitar/PIXSELL)
Dino Dvornik i Danijela Dvornik (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Dino Dvornik preminuo je rujnu 2008. godine u 45. godini života i ove će godine biti obilježena deseta godišnjica njegove smrti, koja je bila šokirala čitavu Hrvatsku. Karizmatični glazbenik iza sebe je ostavio veliku prazninu na domaćoj glazbenoj sceni, no njegova se pristnost kroz glazbu itekako još uvijek osjeća.