ČESTITALA ROĐENDAN

ELLA DVORNIK Dirljiva poruka tati kojeg je prerano izgubila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na današnji dan, legendarni splitski glazbenik, Dino Dvornik, slavio bi svoj 52. rođendan.

Poznato je kako Ella Dvornik svake godine dan rođenja svog oca obilježava dirljivim porukama na društvenim mrežama. Tako je učinila i ovaj put. Njegova kćer jedinica, Ella,  napisala je dirljivo pismo i prisjetila se trenutaka kada bi se cijela obitelj znala okupiti u  obiteljskoj kući u Sutivanu kako bi proslavili njegov rođendan.

Pogledaj i ovo Novi mural Dina Dvornika - 1 sviđa li vam se? Na novi mural posvećen legendarnom Dinu Dvorniku reagirala je i njegova kći Ella, a evo gdje je osvanuo!

'Soooooo danas je jedan poseban rođendan jednoj posebnoj osobi :) Ovo mi je uglavnom bio najdraži dan u godini pošto bi se cijela obitelj skupila u Sutivanu i onda bi partijali Dvornik style. Sve generacije naše obitelji su se otkačile i slavile tatin rođendan. Pa eto nadam se da gdje god se nalazite da ćete popiti jednu čašu ili zapaliti nešto u čast ovom posebnom danu, koji je mnogima promjenio živote. Njegova glazba je mnoge veselila na vjenčanjima, rođendanima i noćima uoči izlaska i danas ne bi trebalo biti ništa drugačije onima koji su je voljeli. Pa želim čestitati svima rođendan jer je danas rođendan svima koji su "junaci plaže" , "manijaci" , "slonovi", "žigolo" "stvoreni za to" , "hipnotizirani "i koji vole ustati ujutro u "petom elementu" i reci "jebe me se!", poručila je Ella.

 

Kralj funka preminuo je u Zagrebu u 45. godini života.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene