Sjećanje na tatu

Ella Dvornik dirljivom porukom tati čestitala rođendan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dino Dvornik danas bi proslavio 51. rođendan. Dirljivim postom Ella je svom tati čestitala rođendan.

Ella Dvornik, kći pokojnog glazbenika Dine Dvornika objavila je dirljiv post posvećen tati kojeg je prerano izgubila. Na današnji dan kada bi Dino proslavio svoj 51. rođendan, Ella se prisjetila kakav je divan otac bio.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik - 10 Što li je time mislila? Ella Dvornik zaintrigirala je pratitelje znakovitom objavom: "Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario!"

Ella Dvornik još jednom izazvala reakcije objavom na Facebooku

Svake godine kad mi je tati rođendan, napišem nesto. Danas bi proslavio 51. rođendan i s toga ovaj post opet posvećujem njemu. Nazvalo me milijun novinara da me pitaju za izjavu o njegovom rođendanu međutim nisam ni na jedan poziv odgovorila. Ispričavam se svima ako vas je to uvrijedilo medutim ne da mi se stalno ponavljati jedno te isto. Mene je uvijek motivirao i inspirirao i rekao mi kad bi plaka, 'ne grintaj, gubis vrijeme'. Mnogi od vas ga znaju kao Dino Dvornik međutim ja sam ga samo znala kao 'tata'. Odlučila sam zato u kolumni vam objasniti kakav je Dino bio roditelj... ne glazbenik...jer imao je dva života, a onaj kojem sam ja svjedočila je puno posebniji od onoga kojeg vi poznajte. 'Dragi moj tata, najdivniji ti 51. rodendan želim , volim te i uvijek si u srcu'.

 

Svake godine kad mi je tati rodendan, napisem nesto. Danas bi proslavio 51. rodendan i s toga ovaj post opet posvecujem...

Posted by Ella Dvornik on Thursday, 20 August 2015

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene