Koga prepoznajete?

LEGENDARNA DINASTIJA Evo kako izgledaju danas!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako su tada, a kako sada izgledaju zvijezde kultne 'Dinastije'? Obitelj Carrington svijet je zavela prije 35 godina.

U čast 35. godišnjice od prikazivanja kultne 'Dinastije', donosimo vam posebnu poslasticu! Kako su članovi obitelji Carrington izgledali nekad, a kako danas, pogledajte u nastavku.

Pogledaj i ovo Joan Collins (Foto: Profimedia) Svaka čast Zavela 32 godine mlađeg, a izgledaju kao vršnjaci! Legendarna glumica i dalje rastura

Joan Collins

Glavna zlica serije, legendarna Alexis, izgledala je odlično tada, a ne zaostaje ni danas! Joan Collins pokazuje kako se stari.

Linda Evans

Glumica je utjelovila Krystle Carrington, drugu suprugu bogatog Blakea. Bila mu je tajnica, a postala žena. Linda je Krystle glumila u svih devet sezona 'Dinastije'.

Pamela Sue Martin

Pamela je glumila Fallon Carrington Colby, a bila je najstarija kćerka Blakea i Alexis. Seriju je napustila 1984. godine, a popularnost iz 'Dinastije' nikad više nije dosegla.

Al Corley

Glumac je utjelovio Stevena Carringtona, sina Alexis i Blakea. Glumio je u prve dvije sezone serije, a potom je odbačen jer je olajavao seriju u javnosti.

Heather Locklear

Glumica je glumila Sammy Jo, nećakinju Krystle Carrington. Bila je udana za spomenutog Stevena. Lijepa Heather tada je bila san mnogih tinejdžera. Duge noge, prćasti nosić i vrckava narav. Heather je zavodnica i danas.

Catherine Oxenberg

U seriji je glumila Amandu Bedford Carrington, tajnu kćer Alexis i Blakea. Glumila je u seriji od 1984. do 1986. godine.

John James

Jeff Colby bio je jedan od pripadnika neprijateljske obitelji. Bio je u disfunkcionalnom braku sa Fallon Carrington, iako je njezina majka bila njegova maćeha.

Pamela Bellwood

Glumila je Claudiju Barrows Blaisdel Carrington, prijateljicu Krystle Carrington, u konačnici suprugu Adama Carringtona.

Gordon Thomson

U seriji je bio Adam Carrington, prvorođeni sin Alexis i Blakea. Otet je kao dojenče te ga je odgojila druga obitelj. Kada sazna istinu, vrati se u život obitelji Carrington kako bi se ogrebao za dio bogatstva.

John Forsythe

Glumac je utjelovio Blakea Carringtona, glavu dinastije, naftnog magnata koji je bio u centru svih zbivanja. Glumac John Forsythe preminuo je, nažalost, 2010. godine, u 92. godini života.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene