Dinamov napadač Komnen Andrić oženio je dugogodišnju djevojku Maju u Beogradu.

Galerija


Prvi Dinamov igrač iz Srbije Komnen Andrić oženio se u Beogradu. Nakon dugogodišnje veze svoju odabranicu Maju napokon je odveo pred oltar i izrekao sudbonosno da. 

Vezani članci Kaos u Beogradu zbog konkurencije taksistima (Foto: screenshot CarGo) Kaos u Novom Beogradu: Policija blokirala cestu zbog oduzimanja vozila CarGoa, uhićen i odvjetnik Rafael Nadal i Mery (Foto: Profimedia) Iako bi mogao imati koju god poželi, on više od 14 godina voli samo nju, a sad mu je postala i supruga

Slavlje je održano u Beogradu, a sudeći po fotografijama koje je par podijelio na društvenim mrežama, vjenčanje je bilo vrlo raskošno i luksuzno. Mlada je odjenula dugu bijelu vjenčanicu, a mladoženja je igrao na sigurno - odjenuo je crno odijelo s leptir mašnom. 

Mladi nogometaš kojem su tek 23 godine tako se zakleo na vjernost lijepoj Maji, a svemu su svjedočili njihovi prijatelji i rodbina. Neki od gostiju putovali su više od 1000 kilometara ne bi li stigli na beogradsko vjenčanje. 

Komnen i njegova novopečena supruga željeli su poštovati pravoslavnu tradiciju pa su na svom vjenčanju nosili i krune. 

Brojni prijatelji i pratitelji nogometaša čestitali su mu na lijepim vijestima te nogometašu poželjeli sreću u zajedničkom životu s novopečenom suprugom.

Prije šest mjeseci par je dočekao svoje prvo dijete, curicu. 

Napadač iz Srbije u siječnju je iz Zaprešića stigao u Zagreb,  a prvi je Srbin u Dinamu otkako postoji hrvatska nogometna liga. Kada je dolazio u zagrebački klub izjavio je kako je lijep osjećaj biti Srbin u Zagrebu. 

Novi dokaz razdora? Čestitka Meghan i Harryja za Williamov rođendan izazvala pomutnju...