Bili zajedno 17 godina

Stala u obranu bivšeg supruga: 'On je predivna osoba'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dina Eastwood i nakon 17 godina braka s hollywodskom legendom ima samo lijepe riječi.

Dina Eastwood, bivša supruga legendarnog hollywoodskog glumca Clinta Eastwooda, čak i nakon razvoda za njega ima samo riječi hvale. Par je bio u braku 17 godina i imaju zajedničku 16-godišnju kćer Morgan.

Pogledaj i ovo Clint Eastwood i Christina Sandera - 7 Burna ljubavna prošlost Koga ljubi jedan od najvećih frajera u Hollywoodu? Lomio je brojna srca i nitko nije siguran koliko ima djece, a onu pravu pronašao je tek u devetom desetljeću!

>> Nakon 17 godina braka: 'Istina je, nismo više zajedno!'

Bivši supružnici ostali su u prijateljskim odnosima, a lijepu Dinu Eastwood razljutili su negativni medijski napisi o Clintu te je na svom Twitter profilu stala u njegovu obranu.

 

'Ne volim čitati negativne stvari o Clintu. On je predivna, dobra i briljantna osoba. Bez obzira na bilo što, stojim pri tome', navela je Dina na svom Twitter profilu.  

Par nije bio fotografiran zajedno još od studenog 2011.,a glasine o raspadu njihova braka počele su se širiti nakon što je Eastwood u travnju ove godine snimljen bez vjenčanog prstena na Tribeca Film Festivalu u New Yorku. Prošloga mjeseca su i službeno potvrdili da više nisu zajedno.

U zadnje vrijeme šuška se i kako slavni Oskarovac ima i novu mlađu djevojku, a kamere su ga uhvatile u društvu misteriozne plavuše...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene