Imala je razlog za slavlje

Tijesna joj je haljina jedva zadržala obline, ali ona je bezbrižno pozirala i nije marila hoće li pokazati previše

Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) +0 Diletta Leotta (Foto: Instagram) Galerija

Diletta Leotta proslavila je 30. rođendan, a dio slavljeničke atmosfere podijelila je na društvenim mrežama.

Talijanska novinarka i voditeljica Diletta Leota proslavila je 30. rođendan i to sa stilom u pomno odabranoj haljini za tu prigodu kojom se pohvalila na Instagramu.

Pogledaj i ovo Diletta Leotta - 2 prekrasna žena! Slavna sportska novinarka u pripijenoj haljini s mnoštvom otvora pokazala svu raskoš: "Izgledaš fantastično, pogotovo u crnom"

Diletta je dio slavljeničke atmosfere podijelila na društvenim mrežama, pa je objavila fotografije na kojima pozira u tijesnoj haljinici s dekolteom i prorezom dok reže rođendansku tortu.

"Tek mi je 30", napisala je lijepa voditeljica uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

Inače, voditeljicu su ranije povezivali s nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem, nakon što je prošle godine prekinula vezu boksačem s Scardinom Danieleom Torettom. Ipak njezino je srce osvojio turski glumac i miljenik žena Can Yaman.

31-godišnji Can njihove je prve zajedničke fotografije objavio na društvenim mrežama početkom veljače ove godine i tako pokrenuo glasine da su zajedno. Kako su pisali talijanski mediji, došao je u Italiju zbog snimanja reklame za tjesteninu i serije "Sandokan", a bili su uvjereni da su fotografije glumca i voditeljice samo dobar marketinški trik, a ne dokaz nove ljubavi. No čini se da su se ipak prevarili.

U to su se svi uvjerili nakon što su zajedno snimljeni u vrućem i strastvenom odmoru na luksuznoj jahti u Bodrumu, a par se od vrućih poljubaca i izmjenjivanja strasti nije nimalo suzdržavao.

Diletta slovi kao omiljena televizijska voditeljica u svojoj zemlji, ali i izvan njezinih granica, a uz to nekoliko posljednjih godina nosi i titulu jedne od najljepših u svojoj branši.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea (Foto: AFP) Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) +9 Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Celebrity Malo se zaigrala u pijesku, pa podsjetila zašto ju uspoređuju s jednom od najljepših na svijetu i čime je to osvojila najpoželjnije neženje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene