Diletta Leotta navodno je prekinula vezu sa Scardinom Danieleom Torettmo, nisu zajedno otišli ni na ljetovanje.

Galerija


Talijanski mediji pišu kako je njihova najpopularnija voditeljia Diletta Leotta, koja je slavna i van njihovih granica, prekinula vezu s boksačem Scardinom Danieleom Torettom.

Vezani članci Slika nije dostupna ŽRTVA HAKERA Gole fotografije procurile na internet

Glasine o njihovu prekidu kruže već neko vrijeme u javnosti, a pojačala su se nakon što se saznalo da ne ljetuju zajedno pa njihovi obožavatelji naslućuju da je ljubavi došao kraj, piše talijanski tjednik Chi magazine

On je njihovu posljednju zajedničku fotografiju na profilu na Instagramu objavio početkom srpnja, a ona jošu travnju.

Talijanska voditeljica i sportska reporterka jedna je od omiljenih voditeljica u svojoj zemlji ali i van njezinih granica, a uz to nosi i titulu jedne od najljepših u svojoj branši, a da je tako dovoljan je samo jedan pogled na neku od njezinih fotografija.

Sve se ovo događa dok je Diletta u središtu pozornosti reklame s nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem, a mnogi su već komentirali kako bi oni bili savršen par, iako je on od nje stariji deset godina. 

Prije nekoliko mjeseci Diletta je podigla prašinu nakon što je najavila povratak Serie A u televizijskom prijenosu i to nakon puna 103 dana pauze koje je uslijedila zbog pandemije koronavirusa, a sve zahvaljujući haljini koju je odijenula jer su se svi morali zapitati nosi li uopće išta ispod nje. 

Igor moli Severinu da ostane s njim, ona je donijela konačnu odluku i čini se da se neće predomisliti?