Popularni Azer

Sve o glumcu koji je utjelovio lik Azera

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Necip Memilij - glumac koji je utjelovio lik beskrupuloznog Azera u seriji Dila priča o svom djetinjstvu, poslu, što misli o braku…

Nedcip Memili glumio je u serijama Kad lišće pada, Polja nade, Yalan Dünya ( Lažni svijet), a sad ćemo ga imati priliku gledati u željno iščekivanoj seriji Dila. U seriji glumi Azera. Kroz razgovor je odgovorio na pitanja o novom projektu i svome privatnom životu.

Pogledaj i ovo showbuzz Dila na Novoj TV Povijest i odnosi među članovima obitelji Barazoglu

Erkan Petekkay otkrio kako bi zbog braka bio spreman odustati čak i od glume

Kako ste se počeli baviti glumom?
Djetinjstvo sam proveo u Adani. Živio sam u teškim uvjetima. U to sam vrijeme oponašao razne osobe kako bih zabavio ljude oko sebe. Mislim da sam onda počeo pokazivati sklonost prema glumi. Unatoč tome, kad bi me u djetinjstvu pitali što želim biti kad narastem, rekao bih da želim biti smetlar. Vjerojatno zbog zdravstvenog osiguranja. (smije se).
U srednjoj školi otkrio sam glumu, a 2000. godine počeo sam se amaterski baviti njome u Kulturnom centru općine Seyhan u Adani. Godine 2003. upisao sam se na Dramsku akademiju Sveučilišta u Çukurovai.

Recite nam nešto o svojoj obitelji
Mi smo iz Adane. Najstariji sam od trojice sinova svojih roditelja. Majka je u mirovini. Prošle godine naša obitelj dobila je prinovu. Dobio sam nećaka Tunu.

Kako je vaša obitelj prihvatila to što se bavite glumom?
Obitelj me uvijek podupirala. Ne samo da su poduprli moju želju da se bavim glumom nego su me i nastavili podupirati kada sam se počeo baviti tim poslom.

Živite li s obitelji?
Oni su u Adani. Nažalost, nismo zajedno jer sam ja u Istanbulu. Ali trenutačno se dosta viđamo, s obzirom na to da se serija snima u Adani.

Kako se slažete s braćom? Sigurno ste različiti.
Özkan je godinu dana mlađi od mene, a Bahtiyar je mlađi šest godina. Iako je među nama samo godinu dana razlike, u djetinjstvu su nas zanimale posve različite stvari, ali dobro smo se slagali i poštovali jedan drugoga. I sad je tako. Bahtiyar je dosta mlađi od mene i stvarno me poštovao kao starijeg brata. (smije se) Sva smo trojica različiti, ali poštujemo jedni druge.

Mislim da sam čula da ste protivnik braka. Koje su razlike i sličnosti između braka i zajedničkog života?
Nisam protivnik braka, ali ljuti me kad ljudi rade stvari samo radi drugih (To vrijedi za sve u životu). Ako volim, ionako ispunjavam bračne obveze. Uistinu mislim da je smiješno potpisivati komad papira i stavljati prstenje. Brak je predstava za društvo i zato između braka i zajedničkog života nema nikakve razlike. Ako svim srcem volite i poštujete svoju odabranicu, stvar može funkcionirati i bez potpisa. Naravno, ljubav i poštovanje moraju biti obostrani.

Želite li postati otac?
Volim djecu, ali samo kad sam kod prijatelja. (smije se) Volim djecu i naravno da ću biti sretan kad postanem otac. Ali trenutačno nisam optimističan o tom pitanju. Zabrinjavaju me vijesti koje gledam i čitam u posljednje vrijeme, i situacija u kojoj se nalazi zemlja.

Što vam znači obitelj?
Spokoj.

Ako se ne varam, volite glazbene instrumente. Koje sve instrumente svirate i koliko ih često svirate?
Da, volim ih. Sviram perkusije, ali u zadnje vrijeme počeo sam se zanimati za klarinet. Još ga nisam počeo učiti svirati jer trenutačno nemam dovoljno vremena ni strpljenja, ali prvom ga prilikom namjeravam kupiti. Kod kuće sam imao bubnjeve, ali zbog posla sam izgubio interes pa sam ih darovao jednoj rock-grupi. Sad imam bongo i on mi pomaže da se riješim stresa.

Možete li se osvrnuti na svoju ulogu u seriji Dila? Kakvog ćemo vas ovaj put imati priliku gledati?U seriji glumim Azera Barazoğlua, sina Sejit-age. Azer je eksplozivan i ima psihičkih problema, ali je dobra osoba.
“Na snimanju Dile vlada dobro raspoloženje”

Kako napreduje snimanje serije?
Trenutačno se osjećamo kao na radnoj akciji. Puno radimo i umaramo se, ali čitava je ekipa dobro raspoložena.

Dosad vas nismo vidjeli bez brkova. Imate li ih zbog uloga koje glumite ili ih jednostavno volite?
Volim mijenjati svoj fizički izgled za potrebe uloga koje glumim. Međutim, vidjet ćete da je Azer drukčiji. K tome, mislim da nije zabavno izgledati isto u svakoj ulozi.

Izvor: http://hanifeyasar.blogcu.com/necip-memili-ile-roportaj/13007072

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene