Strašna Angie

Dijete ušutkalo Angelinu - 'Mama, molim te da ova zločesta vještica prestane pričati'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Angelina Jolie trenutno predstavlja novi projekt u kojem sudjeluje - Disneyjev crtani film Maleficent u kojem slavna glumica tumači ovu zločestu vješticu.

Tijekom predstavljanja filma Maleficent na D23 Expo, godišnjem susretu službenog fun kluba Walt Disneyja u Anaheimu u Kaliforniji, glumica je priznala kako je svojim izgledom prestrašila djecu koja su došla posjetiti set na kojem se snimao film.

'Djeca su posjetila set i ja sam ih pozdravila (odjevena u vješticu Maleficent). Rekla sam im 'Pozdrav djeco', a oni su počeli vrištati. Jedno dijete je reklo majci 'Mama, molim te da ova zločesta vještica prestane pričati', rekla je Angelina o svom iskustvu s djecom koja su se prestrašila ove zločeste vještice iz bajke o poznatoj Trnoružici.

Pogledaj i ovo Laura Dern i Billy Bob Thornton Njega je to usrećilo Planirali su obitelj i živjeli zajedno, a onda je ona bez objašnjenja saznala da se oženio drugom: "Više nikada nisam čula niti riječ od njega"

>> Odustali od vjenčanja u dvorcu?! Brangelina ima nove planove!

No, ipak jedno dijete se nije bojalo Angeline odjevene u crni kostim. Bila je to njezina 4-godišnja kći Vivienne koja u filmu glumi Trnoružicu ili kako je mnogi zovu - uspavanu ljepoticu.

Ovom prilikom je Angelina priznala i kako je Maleficent oduvijek bila njezin omiljeni lik.

'Bojala sam je se, ali sam je i obožavala. Imala je tu neku eleganciju i gracioznost, a opet je bila jako opaka', tvrdi Jolie o svom karakteru, liku Maleficent. Ovaj film u kina dolazi 2. srpnja 2014. godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene