Raskoš i glamur

FOTO Novo lice ženstvenosti inspirirano Hollywoodom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dijana Viljevac predstavila je svoju novu kolekciju haljina za koju su joj inspiracija bile najpoznatije glumice zlatnog doba Hollywooda.

Potaknuta uspjehom prošlogodišnje kolekcije koju su razgrabile najveće hrvatske zvijezde, Diana Viljevac okrenula se svojom kreativnošću u smjeru Hollywooda i na domaću modnu scenu donosi dašak starog Hollywooda.

Pogledaj i ovo Nova kolekcija Diane Viljevac - 6 moderno i avangardno Nova kolekcija Diane Viljevac inspirirana je znatiželjom žena koje i klasične komade nose na svoj način!

Svojim zavodljivim oblinama raspametila Škote!

Haljina je bila i ostala njena vječna inspiracija, no ovaj put njene ideje i vizije odvele su je u svijet raskoši i glamura nekog davnog doba. Haljina u Dijaninoj interpretaciji dobiva novu dimenziju  ženstvenosti.

Inspiraciju za novu kolekciju dizajnerica je pronašla u divama crvenog tepiha koje svojom pojavom oduzimaju dah. Senzualnost, ženstvenost, fatalnost i tajanstvenost najpoznatijih glumica zlatnog doba Hollywooda probudit će u svakoj od Vas onu glamuroznu i ženstvenu divu. Ženstvenost u svojoj punoj formi u ovoj kolekciji došla je do potpunog izražaja.

Kolekcija koja se sastoji od 29 modela dominiraju haljine, kombinezoni, ogrtači i toalete. Svaka haljina, svaki odjevni predmet ima svoju priču, unikat je i inspiriran je divama – glumicama iz pojedinog filmskog klasika.

Posebnu pažnju u ovoj kolekciji dizajnerica je posvetila detaljima poput cirikona i štrasa koji su ručno šivani na saten, keper, čipku i likru. Sve haljine konstrukcijski su detaljno osmišljene do posljednjeg detalja i u svakoj od njih zablistat ćete na bilo kojem crvenom tepihu ili važnoj prigodi u vašem životu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene