ljubav u doba pandemije

Epidemiologinja otkrila kako ju je osvojio naš bivši premijer, a svemu je presudio prošek koji je tog dana tražila

Zlatko Mateša Zlatko Mateša DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Zlatko Mateša Galerija

Zlatko Mateša i Dijana Mayer uživaju u ljubavi, a sretni par zbližio se nakon što su se upoznali u jednoj konobi dok je ona tražila prošek za pašticadu.

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša (72) uživa u ljubavi s epidemiologinjom Dijanom Mayer (50), a ona je ovih dana za Gloriju otkrila detalje njihova prvog susreta. Istaknula je kako je njihovoj ljubavi kumovao prošek.

Pogledaj i ovo Zlatko Mateša ljubav u zraku Bivši hrvatski premijer nakon ljubavnog kraha opet je pronašao sreću, a evo kako je komentirao šuškanja o novoj vezi

Ispričala je kako obožava kuhati, a toga je dana tražila prošek za pašticadu. Nije ga mogla pronaći, pa je otišla u vinoteku svojeg poznanika, u kojoj je bio Mateša s prijateljima. "Upoznali smo se i raspričali, a onda se prebacili u jednu konobu u Kaptolu. Razgovarali smo o skorom dolasku cjepiva i dogovorili se da će Zlatko i njegovi prijatelji doći k meni na cijepljenje", ispričala je Mayer za Gloriju.

Dodaje kako je tako i bilo, a s bivšim premijerom se nakon cijepljenja nastavila dopisivati. "U ožujku smo zajedno otišli kod Zlatkovog prijatelja na ranč u Lici i ondje je sve krenulo. Zlatko mi se zaista dogodilo slučajno. Tko bi, uostalom, i mogao takvo nešto isplanirati. Pa samo sam tražila prošek za pašticadu", nasmijala se Dijana.

Mayer je inače majka dvoje djece, a njezina kći Luna (19) brucošica je na Arhitektonskom fakultetu, dok sin Filip, koji će uskoro proslaviti 25. rođendan, studira glumu.

Podsjetimo, Matešina bivša djevojka Bojana Maglaić prošle je godine rekla kako je nakon deset godina predivne veze odlučila krenuti dalje, nekim novim životnim putem. Zlatko Mateša je s bivšom djevojkom, ali i svoje tri bivše supruge ostao u dobrim odnosima. S Bojanom nije stao pred oltar jer je vjerovao da društvenim normama ne treba robovati.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 TLZP: Lana Klingor Mihić kao Kasandra Celebrity Kasandra se posljednji put u javnosti pojavila 2007., ali prošle godine se oglasila da bi se javila kolegici

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Šušnjara Josip Šušnjara Josip Šušnjara Josip Šušnjara +22 Josip Šušnjara Celebrity Ovaj nadareni dječak za finale je pripremio posebnu priču, na poruku koju je poslao roditelji su posebno ponosni!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene