Za svaku pohvalu!

Jedna je od rijetkih glumica koja dostojanstveno stari i voli svoje bore: "Ne pravim se da imam 29"

Diane Lane (Foto: Getty) Diane Lane (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Diane Lane (Foto: Getty) Galerija

Diane Lane ovih je dana proslavila 55. rođendan i jedna je od onih žena koje su ponosne na svoje godine i izgled koji su im one donijele.

Slavna njujorška glumica i zvijezda brojnih ljubavnih filmova Diane Lane jedna je od onih koje svoje godine ponosno nosi, ne skriva bore na licu, a ovih je dana, vjerovali ili ne proslavila već 55. rođedan.

Pogledaj i ovo showbuzz divna ljubavna priča Savršen su par i gledatelji su navijali da završe skupa, no oni su samo uvjerljivo odigrali svoje uloge

Od samih početaka Diane nosi titulu skromne ljepotice, pa stoga i ne čudi njezina odluka da dostojanstveno stari, prihvaćajući što joj godine i vrijeme nose.

U jednom od intervjua za More magazine izjavila je da nikada neće da joj godine, odnosno brojke, predstavljaju strah i sprečavaju da živi život punim plućima te nikada nije bila suzdržana oko te teme.

"Moja veza sa starenjem je ugodna. Ne pravim se više da imam 29 godina i prestala sam se ispričavati drugima što nisam ono što bi oni htjeli ili trebali da budem", bila je izjavila Diane.

Diane je u svijet glume ušla kao 13-godišnja djevojčica, glumeći u filmu "A Little Romance", a kritike su joj već tada bile naklonjene.

Iako su godine uspješne karijere iza nje i uloge poput hit filmova "Pod suncem Toskane", "Nevjerna", "Pariz može čekati", "Olujna ljubav u Rodantheu" i brojni drugi, ona tvrdi da joj je cilj i dalje se razvijati i raditi na sebi.

"Najveći prostor na svijetu koji postoji je onaj za napredak. Znate, nekih jutara su mi tajice uske, nekih mi kosa izgleda sjajno, to je sve normalno za ljude i ljudsko stanje. Neke stvari mi pogađaju baš kao i sve druge, moje nesigurnosti, padovi. Nisam netko s kime bi se ljudi trebali uspoređivati", objasnila je.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) +2 Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Celebrity Slučajno ili namjerno? Stjepan Hauser otkrio s kime uživa na egzotičnim Maldivima

Goran iz Drugo ime ljubavi: ''Ovo svaki muškarac mora jednom u životu probati!'' | Nova Buzz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene