Diane Kruger i Joshua Jackson prekinuli su nakon deset godina ljubavi. Nikad nisu ušli u brak, jer im papir nije bio važan.


Tužna vijest obišla je celebrity svijet. Naime, omiljeni par prekinuo je nakon deset godina. Diane Kruger i Joshua Jackson su prekinuli. Glasnogovornik glumice potvrdio je tužnu vijest za strane medije.

Vezani članci Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Profimedia) Beba u petom desetljeću: Slavni glumački par izgleda poprilično iscrpljeno u ulozi roditelja Diane Kruger i Joshua Jackson (Foto: AFP) Nakon desetljeća ljubavi ekspresno je ostavila dečka te rodila dijete "onom pravom"

Za People magazin kratko je objavio da su Joshua i Diane prekinuli te su odlučili ostati prijatelji. 39-godišnja Kruger nedavno se preselila u New York kako bi živjela sa svojim dečkom, no izgleda da nisu izdržali.

Kruger i Jackson započeli su vezu 2006. godine, nakon što se ona rastala od Guillaumea Caneta, s kojim je bila u braku pet godina. Kada bi je upitali planira li se udavati za Jacksona, uvijek je govorila kako vjeruje jedino u predanost i obavezu duše te joj papir nije potreban. Što je uzrok prekida, nije poznato.