Sam početak godine obilježit će nova kolekcija poznate dizajnerice Diane Viljevac, kod koje je nova godina donijela kreativne promjene i želju za naglašavanjem ženskog karaktera i osobnosti u novoj sezoni.

Galerija


Kolekcija koja se može pohvaliti povratkom popularnih kombinezona broji 13 raskošnih modela haljina, pršti bojama i entuzijazmom te je drugačija od očekivanog.

Vezani članci Iva Šarić i Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Ove dvije ljepotice plijenile su pažnju na modnom događanju: Rozga istaknula dekolte, a Iva duge noge Kreacije naše dizajnerice Ogi Antunac (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Kreacije naše dizajnerice nose se od Moskve do New Yorka, evo zašto su za njom poludjeli Amerikanci

I dalje prepoznatljiv minimalistički potpis dizajnerice zaokružen je bogatim koloritom, dramatičnim elementima i predimenzioniranim detaljima kojima su ženstvene kreacije, iako i dalje vrlo nosive, posebne u svakom pogledu.

Želja za kreiranjem upečatljivih modela koje je nemoguće ne zamijetiti došla je s novom godinom. 2019. godina je za kreativnu dizajnericu posebna po činjenici da joj donosi obilježavanje čak 10 godina rada na domaćoj dizajnerskoj sceni.

"Željela sam predstaviti kolekciju u kojoj će se sažeti zadnjih 10 godina brenda. Ponesena osjećajem ponosa i zadovoljstva zbog ostvarivanja zacrtanih ciljeva kreativnost nisam morala niti tražiti, ona je pronašla mene", otkrila je Diana.

Dizajnerica je tako ovo proljeće i ljeto zamislila kao priliku za iskazivanje snage ženstvenosti i ljepote kroz krojeve koji prate liniju tijela, privlače poglede detaljima poput volana i visokih proreza, i uvijaju se oko oblina ističući pokret i najljepše na ženskom tijelu.

Iako su modeli kroz mnogo materijala i nabora vrlo upečatljivi, ipak ne odvlače pozornost s figure, već je dodatno ističu, čime su idealni za žene koje se ne boje biti u centru pozornosti.

"Moje kreacije nose mnoge javne osobe, pjevačice, glumice, jake i samosvjesne žene kojima svjetla pozornice nisu nepoznanica. No kroz 10 godina truda i rada na brendu, na sebi, želim omogućiti svim djevojkama i ženama da se u mojim kreacijama osjećaju poput kraljica, jer svaka žena to i jest", objasnila je Diana.

Ima 52 godine i ne libi se razgolititi: Prelijepa glumica pozirala u toplesu i pokazala novu tetovažu

Za Sonju Kovač ljeto kao da je već počelo: Zamamnim dekolteom plijenila poglede u Italiji

Dirljiv oproštaj: Posljednje riječi upućene Dylanu od Stevea lome srca i tjeraju suze na oči