Prava diva

Diana ne poštuje pravila - Posvađala se pa izjurila iz restorana!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pravila se u restoranu La Scala na Beverly Hillsu odnose na sve jednako, bez obzira na to je li gost slavna osoba ili najobičniji smrtnik, no glazbena diva Diana Ross to ne prihvaća

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Stigli kući Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić uživaju u Karlovcu, glumica pozirala bez trunke šminke

Pjevačica je pobjesnila i izjurila iz restorana kad su joj rekli da ne može sjesti dok ne dođe i njezina kći Rhonda Ross Kendrick, s kojom je Diana imala dogovor u La Scali.

Voditelj talijanskog restorana objasnio je da je njihova poslovna politika da ne daju stol gostu, čije društvo još nije došlo, osim ako ima rezervaciju.

Nakon što joj je osoblje odbilo dati stol, svjedoci kažu da je 68-godišnja pjevačica svejedno otišla do stola čekajući da je usluže. Potom su joj zaprijetili da je neće poslužiti ako se ne strpi do dolaska kćeri, ali Diana se nije željela maknuti. Kad je 41-godišnja Rhonda stigla, svađa je kulminirala te su se obje posvađale s osobljem i ljutito izjurile iz restorana.

>> Iz nastupa u nastup potvrđuje samo jedno: Zaista je prava svjetska diva!

Unatoč incidentu, iz La Scale poručuju da će Dianu Ross rado ugostiti u budućnosti.

'Žao mi je što su gospođicu Ross zasmetala naša pravila misleći da se ne odnose na nju. Prema svakom se gostu odnosimo jednako, bez obzira na to je li poznat ili nije. Diana nam je draga mušterija i bilo bi nam drago da se vrati', poručio je preko New York Posta vlasnik La Scale Gigi Leon.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene