Mario Ančić i Mila Fabris vjenčali su se u Rovinju, a svadbeno slavlje nastavilo se na obližnoj popularnoj stanciji koja je omiljeno mjesto brojnih poznatih Hrvata.

Galerija


Vijest o vjenčanju bivšeg tenisača Marija Ančića i liječnice Mile Fabris bila je lijepo iznenađenje ovog vikenda, a detalji s njihovog najvažnijeg dana cure na kapaljku baš kao i oni iz privatnog života koje vole čuvati za sebe.

Vjenčanje je održano u crkvi svete Eufemije u Rovinju, nazočilo mu je tek 17 članova njihove najuže obitelji, a prema pisanju magazina Gloria, svadbeno slavlje nastavilo se na jednoj od najpopularnijih istarskih lokacija, stanciji Meneghetti na kojoj su svadbu imali i Vedran Ćorluka i Franka Batelić te Maja Šuput i Nenad Tatarinov.

"Sve je bilo divno, ma baš kako smo i zamislili. Jedino što zbog epidemioloških mjera slavlje nije moglo potrajati dulje", izjavio je Mario za Gloriju

Goste je na ulazu dočekao natpis sa stihovima pjesme "Ako te pitaju" našeg popularnog pjevača Petra Graše, mladenka je blistala u vjenčanici modnog dvojca eNVy room, dok je mladoženja bio elegantan u crnom smokingu.

Mario se nakon teniske karijere posvetio studiju i uspješno je doktorirao pravo na Sveučilištu Columbia u New Yorku, a radio je za jednu od najvećih svjetskih banaka Credit Suisse. Trenutno je zaposlen u američkom investicijskom fondu One Equity Partners, čiji je dopredsjednik njegov vjenčani kum Ante.

On i novopečena mu supruga Mila skrivaju detalje privatnog života od javnosti, poznato je samo da su zajedno već nekoliko godina i da je ona diplomirala na Medicinskom fakultetu u Splitu.

Nives Ivanišević već dugo nismo vidjeli u badiću, svaki trenutak koristi za poziranje na misterioznoj lokaciji

Kada se srede smatraju ih najljepšima na svijetu, a ovako izgledaju kada ih slučajno u prolazu uhvate paparazzi