Mladen Grdović (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Mladen Grdović (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Kako doznajemo, Mladen Grdović, prevrnuo je stol u dnevnom boravku, polomio ga, a zatim je fizički napao suprugu Brankicu koja je nazvala policiju.


Policija je u utorak tijekom dana uhitila 58-godišnjeg pjevača Mladena Grdovića u njegovoj obiteljskoj kući u Arbanasima i to nakon dojave o obiteljskom nasilju. Razlog takvom ponašanju bila je čašica više.

Kako doznajemo, prevrnuo je stol u dnevnom boravku, polomio ga, a zatim je fizički napao suprugu Brankicu koja je nazvala policiju.

Mladen je proveo noć na triježnjenju, a navodno je u krvi imao 1,8 promila alkohola. Nakon triježnjenja, policija ga je odvela na psihijatrijski odjel zadarske bolnice. Iz policije kažu da je Grdović priveden i da će nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja biti odveden na zadarski Prekršajni sud. Supruga Brankica ima samo lakše tjelesne ozljede.

 

Popularnom zadarskom pjevaču to nije prvi slučaj obiteljskog nasilja, jer je i prije tri godine policija morala intervenirati nakon svađe Grdovića s njegovom suprugom u ranim jutarnjim satima. Grdović je tad bio i pod utjecajem alkohola.

Pročitajte i članak o svim Mladenovim grijesima. Nema im kraja. I godine 2009. Grdović je zbog obiteljskog nasilja bio osuđen na osam dana pritvora uz rok kušnje od godinu dana. Tad su u pitanju bili njegova supruga, i njegov brat.