Što se dogodilo te noći?

Polako se otkrivaju detalji misteriozne smrti mlade manekenke čije je tijelo nađeno na jahti 87-godišnjeg biznismena

Sinead McNamara (Foto: Instagram) Sinead McNamara (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sinead McNamara (Foto: Instagram) Sinead McNamara (Foto: Instagram) Sinead McNamara (Foto: Instagram) Sinead McNamara (Foto: Instagram) Sinead McNamara (Foto: Instagram) +0 Sinead McNamara (Foto: Instagram) Galerija

Tijelo mlade manekenke Sinead McNamari pronađeno je prije tri dana na 190 milijuna dolara vrijednoj jahti.

20-godišnja Instagram manekenka prije nekoliko je dana pronađena mrtva na luksuznoj jahti.

Pogledaj i ovo Candice Swanepoel Senzacionalna! Zbog ovih fotki jasno je zašto je zovu savršenom ženom: Objavila fotke u badiću i izazvala pomutnju!

Riječ je o australskom modelu Sinead McNamara čije je tijelo je otkriveno prije nekoliko dana zapetljano u užad na palubi 190 milijuna dolara vrijedne jahte 87-godišnjeg meksičkog biznismena Alberta Bailleresa na kojoj je radila od svibnja ove godine.

 

A post shared by Salt Bby (@sineadmcnamara) on

Iako se samo nekoliko dana prije smrti javila mami i sestri s kojima se trebala ubrzo i vidjeti, dva tjedna prije objavila je bizarni status na Instagramu koji je dao naslutiti da nešto nije kako treba. "Moja glava je posvuda. Vratite me u vremena kad mi jedina misao nije bila kako rastvoriti lubanju", napisala je tada.

 

A post shared by Salt Bby (@sineadmcnamara) on

Nije poznato što je plavokosa Sinead radila na jahti biznismena, a nakon smrti krenule su priče o prostituciji, ali i ubojstvu, dok obdukcijska izvješća kažu kako je smrt nastupila vješanjem.

 

A post shared by Salt Bby (@sineadmcnamara) on

Prema pisanju stranih medija, njezino je tijelo pronađeno u jako lošem stanju, a pronašao ga je kapetan jahte. Sinead je prethodno odradila još jednu u nizu smjena, a u to vrijeme jahta je bila usidrena na grčkom otoku Kefaloniji. Kapetan je za The Daily Mail ispričao kako je njezino tijelo uočio nešto malo prije 2 ujutro te ju je najprije dozivao. Kada se nije javljala, počeo je dozivati pomoć.

 

A post shared by Salt Bby (@sineadmcnamara) on

Manekenka je preminula na putu do bolnice u Ateni.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene