Prema oporuci, Luke Perry je sve što je imao ostavio svojoj djeci, sinu Jacku (21) i kćeri Sophie (18).

Galerija


Glumački svijet oprašta se od Lukea Perryja, zvijezde serije ''Beverly Hills'', koji je preminuo u ponedjeljak u 54. godini života.

Vezani članci Tori Spelling (Foto: Profimedia) Ne miri se s iznenadnom smrti prijatelja: Zvijezdu serije ''Beverly Hills'' uhvatili u suzama i tužnog pogleda Luke Perry, Ian Ziering (Foto: Instagram) Dirljiv oproštaj: Posljednje riječi upućene Dylanu od Stevea lome srca i tjeraju suze na oči

Dva dana kasnije poznati su i detalji njegove oporuke. Kako pišu strani mediji, sve što je imao Luke je ostavio svojoj djeci, sinu Jacku (21) i kćeri Sophie (18).

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A lot has happened in this past week for me. Everything is happening so fast. I made it back from Malawi just in time to be here with my family, And in the past 24 hours I have received an overwhelming amount of love and support. I cannot individually respond to the hundreds of beautiful and heartfelt messages, but I see them, and appreciate you all for sending positivity to my family and I. I’m not really sure what to say or do in this situation, it’s something you aren’t ever given a lesson on how to handle, especially when it’s all happening in the public eye. So bear with me and know that I am grateful for all the love. Just, being grateful quietly.

A post shared by Sophie Perry (@lemonperry) on

Perry je u trenutku smrti bio zaručen za Wendy Madison Bauer, koja je bila uz njega u posljednjim trenucima, no uz njegov bolnički krevet bila je i bivša supruga i majka njegove djece Minnie Sharp.

Kako bi se oprostila od oca, Perryjeva kćer Sophie vratila se iz Afrike, gdje je volontirala. 

''Luke je na sina i kćer bio jako ponosan. Sophie je u Africi pomagala djeci'', govori prijatelj glumca za kojeg svi imaju samo lijepe riječi.

Poslije njegove smrti, kolege i prijatelji na društvenim mrežama uputili su mu niz dirljivih riječi koje tjeraju suze na oči.

''Obitelj cijeni svu podršku i molitve koje dolazi iz cijelog svijeta te zahvaljuje što se u ovim trenucima poštuje njihova privatnost'', poručio je Lukeov agent Arnold Robinson.

Inače, Luke je hospitaliziran 27. veljače, taman kada je objavljeno da će se ''Beverly Hills'' opet snimati.

Obožavale su ga žene diljem svijeta, a uz njega su do posljednjeg trenutka ostale dvije koje su ga najviše voljele

Fotografija objavljena prije nekoliko dana danas lomi srca obožavatelja preminulog Lukea Perryja

Zvijezda serije "Beverly Hills 90210" Luke Perry preminuo od posljedica moždanog udara