Prije dvije godine njezino vjenčanje stajalo je 10 milijuna dolara i bilo je prikazano na televiziji, a brak je trajao 72 dana: što li će Kim Kardashian napraviti ovog puta?


Iako je Kim Kardashian u početku isticala kako želi da njezina udaja za Kanyea bude intimna ceremonija, izgleda da će njihov veliki dan izgledati – malo drukčije.

>> Kim Kardashian se prvi put oglasila u medijima od poroda!

Vezani članci Slika nije dostupna 'Kim stalno pazi na bebu, stalno doji!' Slika nije dostupna O vlastitoj snimci seksa: 'Ja sam bar snimio to sr****, ali nisam je htio pustiti!'

Prema pisanju Us Weeklyja, 36-godišnji Kanye je taj koji nagovara Kim na veliko, raskošno vjenčanje - u Parizu!

'Želi da je vjenčanje raskošno, luksuzno i jako cool. Kanye nikad nije bio u braku i želi veliko vjenčanje. Kim se pomalo navikla na tu ideju. Ali, ceremonija neće biti prikazana na televiziji, to će biti njihov posebni dan. Neće ništa biti sladunjavo, Kanye ima smisla za dizajn', ispričao je izvor blizak Kim i Kanyeu.

Inače, Kim je bila već dva puta u braku. Prvi put se udala kada joj je bilo samo 19 godina. Pobjegla je u Las Vegas s onda 29-godišnjim glazbenim producentom Damonom Thomasom, a rastali su se samo tri godine kasnije. Durgi brak je trajao još kraće: s košarkašem Krisom Humphriesom bila je u braku samo 72 dana!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook