Stručnjaci su dešifrirali govor tijela vojvotkinje Meghan prema sinčiću Archieju.

Galerija


Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa trenutačno su na desetodnevnoj turi Afrikom, a sa sobom su poveli i svog četveromjesečnog sinčića Archieja. Malenog su prvi put izložili kamerama i dopustili javnosti da vidi dječačića kako se smije, meškolji i ponaša u društvu svojih roditelja. 

Vezani članci Princ Harry, Mrghan Markle (Foto: Pixsell) Objavljena prva snimka šarmera Archieja: Najslađi član kraljevske obitelji pozirao za kamere! Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Prvo službeno putovanje kraljevske obitelji: Tata je zgodnu mamu tamo vodio na prvo ljubavno putovanje

Stručnjaci za govor tijela pomno su promotrili pojavljivanje Harry, Meghan i Archieja te otkrili što njihove kretnje i držanje znače. Općenito gledano, prema njihovu mišljenju, Meghanin stav prema Archieju je protektivan, dok je Harry posvećen zabavljanju sinčića

Naime, Meghan je cijelo vrijeme susreta s novinarima nježno držala ručicu svog sina i gledala ga u lice, a eksperti za govor tijela tumače da je takvo ponašanje znak brige, nježnosti i želje da se dijete osjeća ugodno. Mama Meghan tako se željela pobrinuti da se njezin sin osjeća sigurno i ugodno, dok je pak njegov tata Harry bio tamo kako bi ga zabavio. 

Blagim zezanjem i zadirkivanjem dječačića, Harry ga je dodatno opustio i zabavio, što je rezultiralo Archiejevim opuštenim poziranjem pred kamerama. Harry se cijelo vrijeme smijao pred Archiejem, što znači da je želio i da se njegov sin nasmiješi.

U svakom slučaju, kraljevska obitelj nikada nije izgledala sretnije, a Archie je trenutačno najslađi član britanskog dvora. 

Njegova ju je obitelj šikanirala jer su vjerovali da će im uništiti lozu, no oni sada uživaju nikad sretniji