Tvoje lice zvuči poznato

Osam veličanstvenih - tko se vama najviše svidio?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I ovog će se puta osmero kandidata, svaki za sebe, truditi da baš on ili ona zasluže nasmijati vas do suza.

Deseta epizoda showa Tvoje lice zvuči poznato donosi baš ono što nam svima treba za kraj tjedna – opuštanje i smijeh. I ovog će se puta osmero kandidata, svaki za sebe, truditi da baš on ili ona zasluže nasmijati vas do suza.

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

Prvi se na pozornicu popeo Saša Lozar koji je još jedanput svojim nastupom oduševio žiri. Nastupio je kao Rod Stewart s pjesmom ' Do Y'a Think I'm Sexy'.

'Super mi je njegov glas za probati imitirati i ovome se stvarno jako veselim', komentirao je Saša na probama, a tako je i bilo.

Nakon nastupa Sandra je komentirala: 'Ja nisam ništa manje od tebe ni očekivala. Da sam zažmirila, po glasu te ne bi nikad prepoznala. Slažem se da si stvarno najkompletniji. Sjajan si.' dok mu je Igor poručio: 'Saša ti imaš jednu najčešću potpunost u svojim nastupima u smislu da je stvarno sve unutra, i lik, i sceničnost i vladanje scenom i ja kao insider znam da imaš jednu strašnu scensku inteligenciju.'

Nastup Dušana Bućana oduševio je žiri u toj mjeri da mu je Sandra kazala da ju je 'vokalno kupio'. Dušana smo tako gledali kao pjevača grupe Cameo s pjemsom 'Word up'.

'Treći put za redom nisam žena – šok!', šalio se Dušan koji je svojim nastupom posebno zabavio Tomu koji ga je okarakterizirao kao 'afroameričkog supermana' i dodao kako je fantastičan zabavljač kao i uvijek. 'Zanima me uvijek što ćeš napraviti s likom. Totalno ispuniš scenu, ovo što su plesači plesali oko tebe neku bezveznu koreografiju, ti si to prodao, cijelo vrijeme držiš lik, ispunjavaš scenu', komentirao je Igor.

Maju Šuput ovoga puta gledali smo kao Ricky Martina s pjesmom 'Maria'.

'Meni si ti jedna čigra, ti si zarazna! Vokalno si ga stvarno nadopunila' kazala je Sandra, a Mia je poručila: 'Ja ti vjerujem, ti me privlačiš, to je to. Baš ta muška energija, zaista nisam znala da ju toliko imaš. Pjevački si me iznenadila.'

Za nastup Luke Bulića Tomo je priznao kako se malčice i pribojavao. Međutim, Marvin Gaye s pjesmom 'Sexual Healing' pokazao se kao savršen pogodak za Luku.

'Ovo je bilo prezentno čisto. Ti zapjevi, ti izvučeni tonovi, intonativno savršeno. Ja se nisam bojala za tebe za razliku od Tome. Čim sam vidjela tvoj ulaz, znala sam da si u liku.“'poručila mu je Sandra. 'Da mene netko pita kako Luka zapravo zvuči, ja ne bih znao reći. Meni je to kod tebe super da svaki put ideš u inetrpretaciju lika bez ikakve karikature, stvarno se daješ i uđeš u lik. Ti takve stvari pjevaš u showu da ljudi možda nisu ni svjesni koliko je to teško. Stvarno, svaka čast!“'komentirao je Igor, a Mia je nadodala: 'Dakle, muškarci su popadali, žene su popadale, apsolutno kako imaš tu njegovu smirenost, taj sexual healing, to je to!'

Koreograf Igor Barberić, zbog spriječenosti Đure, sjeo je u njegovu stolicu te se kao žiri izvrsno snašao.

 

Iako je bio jako zadovoljan svim natjecateljima, Maja Posavec našla se među istaknutima, pa ju je tako prozvao 'neopjevanim herojem ovog natjecanja', Sandra je Maji, koju smo gledali kao Danijelu Martinović, tadašnju pjevačicu Magazina s pjesmom 'Svileni' komentirala: 'Ti si genijalan interpreta, divan glas imaš! Zaista si sjajna!' a Mia je zaključila kako je Maja bila još vrckastija od Danijele.

Zasigurno najurenebesniji nastup imao je Ivan Šarić kao Nicki Minaj s pjesmom 'Super Bass'.

„Ja mislim da je tebi laknulo kad si završio. Imam osjećaj da se nisi tako dobro osjećaio, da si sam sebi smiješan. Moram pohvaliti količinu teksta koju si ti potrpao u glavu!“ kazala mu je Sandra, Tomo je rekao kako ju je usprkos fizičkim problemima zbog svoje visine ipak odlično utjelovio, a Igor mu je poručio: „Toliko si išao štrebat taj rap, da te malo, iskreno, zateklo pjevanje, kad si počeo pjevati refrene.“

Ivana Marić utjelovila je pjevača grupe Gazde i s pjemom 'Ja pijem da zaboravim' zadobila je srca gledatelja te donijela sjajnu energiju u studio.

'Ja sam ti već rekla da imaš jednu mušku energiju! Ti si jedna bećarac u duši!', kazala joj je Sandra, Mia je pohvalila njezin trud, a Tomo je komentirao: 'Možda si fizički malo manja, ali u glasu si to nadoknadila. Bravo, fantastično!'

Totalno neprepoznatljiva Renata Sabljak izazvala je opće iznenađenje i sa samim izgledom, te naravnom izvedbom megahita 'Forget You' Cee Lo Greena.

'Ja čak negdje ne mogu ni naći obrise Renate! Pojeo ju je totalno! Svaka čast! U ulozi do kraja!“' poručila joj je pridružena članica žirija Mia Kovačić. Tomo je također bio zapanjen transformacijom te je komentirao: 'Apsolutno fantastično. Mislim da je ovo naprosto vrhunac svega na čemu smo radili gdje je sve došlo skupa ples, koreografija, šminka, protetika, boja, sve!' a Sandra je ostala bez teksta te joj je odmah rekla ocjenu: 'Dvanaest! Bravo! Ovo je dobrano zasluženo!'

Sljedeća emisija ujedno je i polufinale druge sezone showa u kojoj ćemo vidjeti kojih četvero natjecatelja će se boriti za laskavu titulu drugog pobjendnika showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Tako će Luka Bulić imati priliku utjeloviti svoju kolegicu Maju Šuput, dok će ona postati Justin Bieber. Ivan Šarić bit će Shania Twain, Dušan Bućan će biti Marina Perazić, Maja Posavec Kim Wilde, a Ivana Marić će biti Rihanna. Saša Lozar utjelovit će Arethu Franklin, a pobjednicu desete emisije Renatu Sabljak, gledat ćemo kao Shakiru.

EKSKLUZIVNO! Besplatno pogledaj reprizu u Vip i B.net videoteci!

Nove epizode showa Tvoje lice zvuči poznato pogledajte svake nedjelje u 20 sati na Novoj Tv.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene