Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Deša priznaje Filipu da je u njemu problem što ne mogu imati djece


Zahvaljujući Maris koja se uplete u sukob, Boris uspijeva savladati Janu i oteti joj pištolj. Ona, rastresena, izgubljena i odbačena od sviju, odlazi kod Magdalene koja joj zataji da joj se stanje jako pogoršalo.

Maro i Judita konačno pred oltarom

Vezani članci Slika nije dostupna Priznaje da je trudna! Slika nije dostupna Deša izbaci bijesnog Dživa iz stana - Srami se svega što je s njim imala

Majka joj uspije uliti snagu zbog čega Jana, ohrabrena i sigurna u njenu potporu, odlazi Martinu i priopći mu da je trudna.

Judita i Maro u Konavlima slave svoju ljubav. Svatovi prolaze u mirnoj i intimnoj atmosferi koju iskoristi Boris da zavede Maris. Maris mu se jedva opire, odlazi iz kuće, ali je on sustiže i, na koncu, poljubi. Dživo također dolazi u Konavle, ali ga Judita i Maro potjeraju, nije dobrodošao u kući Kesovija.

On, razočaran i pripit, susreće Adelu koja je odlučila ispuniti Magdalenine želje: pomoći joj u sastavljanju oporuke i dopratiti je do svatova, unatoč Dešinom protivljenju. Adela se sažali nad protjeranim Dživom.

U međuvremenu, Deša se bori s tim treba li zatajiti brižnom Filipu vijest o njegovoj neplodnosti. Predlaže i da posvoje dijete, ali on, ne znajući što se krije iza toga, tvrdi kako za sve imaju vremena te kako je pitanje trena kad će imati svoje dijete. Naposljetku, Deša ipak priznaje da je možda u njemu problem.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook