Od sada u svim kinima i IMAX-u akcijski spektakl SEDMORICA VELIČANSTVENIH!


Pravi akcijski spektakl majstorskog redatelja Antoinea Fuque (Dan obuke i Pravednik) – SEDMORICA VELIČANSTVENIH stigao je u domaća kina, IMAX i 4DX! U ovom sigurnom kino hitu glavnu ulogu ostvarila je holivudska zvijezda i dvostruki dobitnik prestižne nagrade Oscar – Denzel Washington.

Vezani članci Slika nije dostupna Otkrivene holivudske plaće! Saznajte koliko zarađuju zvijezde Slika nije dostupna Prljave tajne izašle na svjetlo dana

Gradić Rose Creek nalazi se pod smrtonosnom kontrolom industrijalista Bartholomewa Boguea pa očajni građani zatraže pomoć sedmorice odmetnika, lovaca na glave, kockara i unajmljenih revolveraša – Sama Chisloma, Josha Farradaya, Goodnighta Robicheauxa, Jacka Hornea, Billyja Rocka, Vasqueza i Reda Harvesta. Dok pripremaju grad na krvavi obračun za koji znaju da će kad-tad uslijediti, sedmorica plaćenika na kraju se neće boriti isključivo za novac, već i za nešto puno vrijednije...

Uz Denzela Washingtona glavne uloge u filmu SEDMORICA VELIČANSTVENIH ostvarili su Chris Pratt, Ethan Hawke i Peter Skarsgaard, a pridružuju im se i Vincent D'Onofrio, Byung-Hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo te Martin Sensmeier. Akcijski spektakl SEDMORICA VELIČANSTVENIH remake je remek-djela „Sedam samuraja“ najvećeg japanskog redatelja Akire Kurosawe koji se danas nalazi na praktički svim listama najboljih i najutjecajnijih filmova ikada snimljenih. Godine 1960. snimljen je i istoimeni western klasik s Yulom Brynnerom, Elijem Wallachom, Charlesom Bronsonom i Steveom McQueenom u glavnim ulogama.

Scenarij su zajedničkim snagama napisali John Lee Hancock (scenarist i redatelj hvaljene sportske drame „Priča o prvaku“ za koji je Sandra Bullock osvojila Oscara) i Nic Pizzolatto (kreator i glavni scenarist trenutno jedne od najpopularnijih televizijskih serija „Pravi detektiv“) pa je logično očekivati film koji će, osim što će postati siguran box-office hit, biti i mamac za prave filmoljupce. Iz najnovije kino najave koju vam donosimo jasno je da napetih i eksplozivnih akcijskih scena neće nedostajati.

SEDMORICA VELIČANSTVENIH sada u domaćim kinima, IMAX-u i 4DX-u!